shogun Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Niedawno zamówiłem curado 101D, którego chcę sparować z oczekiwanym kijkiem PC60MLF2. Teraz uzbrajam się w cierpliwość, a do was mam pytanie. Jkie są wasze opinie na temat wymienionego multika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 wedlug mnie warto uzyc wyszukiwarki Bez obrazy oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Będzie robić, a cierpliwość wskazana, będzie wkrótce wynagrodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pozostaje być cierpliwym, bo ja się na multkach nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Cześć,Bardzo dobry wybór. Ten multiplikator umożliwi Tobie łowienie nawet małymi przynętami. Tak więc już możesz się cieszyć! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi