Pawelek55 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Średnio, średnio... Wyszły Ci lepiej niż wszystkie do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie mogąc się już doczekać pierwszego w tym sezonie wyjazdu na lód, postanowiłem zrobić przegląd przynęt, które zostały mi z tamtego roku. Dużo błystek mi nie zostało bo 12 sztuk. Wyglądały trochę słabo, więc pomyślałem że zrobię im delikatny zabieg upiększający Po oczyszczeniu ich w acetonie, dostały nowe malowanie a kotwiczki chwosty. Dzisiaj złożyłem już wszystkie i czekają do poniedziałku na testy pod względem pracy i łowności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kolejne odsłona uklei dr-ek. Wszystkie wykonane z balsy, długość ~ 6,0cm, waga korpusów bez sterów ~4,5 gr, tonące. Oczekują w kolejce na stery. Porównanie do poprzedniej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Skończone dr-ki z balsy, długość 3,5-4,0cm , waga bez sterów 3,5-4,0gr, tonące. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Efekt ostatnich prac z balsą, cudaki długości 3-3.5 cm, waga 2.3-2.8 gr, tonące. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Aaaaj, jakie fajowe Wyglądają bombowo! Bardzo oryginalne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Sezon na szczupaka coraz bliżej więc trzeba poszerzyć swój arsenał przynęt. Slidery wykonane z lipy, długość 7,0cm, waga 12.9/15,8 gr. W celu wybrania najlepszego na nowy sezon, każdy otrzymał inne obciążenie i odrobinę inny stelaż. W ramach testów dostały wyłupiaste oczy. Pozostała 3 czeka na oklejenie wydrukiem z laserówki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/22612-zagubione-w-sieci-zdjecia-rtg-sliderów-poszukiwane/?p=1224540 Ale tu się dzieje konkretnie wychodzą woblery trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Fajnie, że się podobają mam nadzieję, że i rybki w nich zasmakują... te zdjęcia rtg widziałem, ale chciałem uzyskać trochę inną pracę od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tak myślałem - widać po woblerach że masz spore ambicje i talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ambicje są na pewno... i co najważniejsze jest sporo nowych pomysłów. Dopiero zaczynam poznawać i doceniać własnoręcznie wykonane przynęty. Dzięki za słowo uznania, to utwierdza mnie że może być tylko lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cała partia nowych sliderów skończona. Długość jak w poprzednich ~7,0cm, waga 14-14,9 gr. Zwarta grupa do testów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Faaaaaajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Niezłe oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nowe dr-ki wykonane z balsy, długość ~ 3,0 cm, waga 2,0/2,2 gr z przeznaczeniem na klenia/jazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wreszcie ukończona nowa seria smużaków. Wszystkie wykonane z balsy, długość 3.0cm , waga ~ 2,7gr. Kolejne projekty czekają na dalsze etapy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Te...! Picasso! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 To jest tzw. artystyczny nieład zobaczymy co na to ryby...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Kolejna seria ukończona. Tym razem wykonane z lipy, długość~ 6.0cm , waga 4.7/7.2 gr. Pozostały do skończenia baryłki na szczupaka cdn... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Świeżo ukończona seria wobków z jajem, długość~ 2,5cm, waga~ 2,0gr, tonące. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Gdyby tonęły wolno lub zawisały w toni, to z tym sterem mogą być kilerki na wooolno płynącą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Jutro będę mógł coś więcej powiedzieć na ich temat, bo będą testowane na małej rzece Kolor jak na moje warunki sprawdzony, więc powinny oszukać jakąś rybe... Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez pablo1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajne te ostatnie, oj fajne i coś mi się zdaje, że ryby będą się o nie biły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cieszę się, że się podobają. Dzisiaj jak pogoda pozwoli może uda się je przetestować nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Całkiem zmyślne Ci wyszły, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi