pablo1988 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przed chwilą zdjęte z suszarki slidery. Wykonane z lipy, dugość 6,0cm, waga 10,0gr, tonące. Niestety cały efekt wizualny "wyparował" wraz z użyciem po raz pierwszy kropelki do wklejania oczek createxy szczególnie niebieski i czerwony źle zniosły reakcję z kropelkę i powstała na farbie dziwna faktura niczym skóra...? dam jeszcze parę warstw lakieru i zobaczymy czy będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Machnij im czarne żrenice i będzie ok i koniecznie jeszcze srebrna łuska na czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kolejny projekt skończony. Celem było zrobienie wobków do pracy w trudnych warunkach na większe drapieżniki. Zrobione z lipy, długość 7,0cm, waga 17,0 gr, stelaż w jednym kawałku z drutu 1,2 mm, ster 2,0 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Te ostatnie naprawdę super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Z powodu zepsucia aerografu postanowiłem wrócić do swojego początku w budowie przynęt i zabrałem się za kręcenie kogutków z myślą o okoniach. Efektem godzinki pracy jest 5 kogutów o wadze 10gr , w jednolitych barwach. Kolory sprawdzone na mojej wodzie, więc mam nadzieję że poniedziałkowe testy przyniosą parę pasiaków. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez pablo1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Efekt wczorajszych testów nowego aerografu. DR-ki wykonane z lipy, długość 7,0 cm, waga 18,0gr, drut 1,2mm, ster 2,0mm. Powstał także jerk o długości 10,0cm, waga 14,2 gr, drut 0,8mm. Jutro po zakupie kotwiczek przejdą testy nad wodą. I kolejne czekają na swoją kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nowa seria woblerów wykonanych z lipy, długość 10,0cm, waga 14,0gr, stelaż w jednym kawałku z drutu 0,8mm, wszystkie dostaną stery z 1,5mm poliwęglanu. Cała seria została zaprojektowana z myślą o sandaczach żerujących na płyciznach. Wszystkie woblerki pływające max głębokość pracy ~1,0m. Dostały nietypowe malowanie lakierami typu kameleon, które dają świetne refleksy świetlne w słońcu. Trudno było „uchwycić” ten efekt moim aparatem, ale coś tam zawsze widać… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Fajnie wyszło, takie tęczowe uklejowate rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Fajnie, że nie tylko mi się podobają. Jutro przejdą testy nad rzeką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Super wyszły , a jeśli to nie tajemnica to powiedz jakie to farby bo efekt świetny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Mnie też się podobują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Cała seria na sandacza już w barwach bojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Pablo świetny wątek. Jest różnorodność. Motywujesz do pracy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Taki wpis najbardziej motywuję mnie do dalszych prac Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Te "kameleony" wyszły Ci nieziemsko . Efekt powalający.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Widziałem niegdyś w stolicy garbuska pomalowanego w ten deseń, także ten kameleom to pewnie jakiś samochodowy lakier. Pablo, nie mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Bardzo się cieszę z pozytywnych ocen... niedługo pojawi się parę przynęt na giełdzie w tym i ukleje kameleon. Widziałem niegdyś w stolicy garbuska pomalowanego w ten deseń, także ten kameleom to pewnie jakiś samochodowy lakier. Pablo, nie mylę się? Być może...? Dostałem ten lakier na próbę od znajomego, przy następnym zakupie postaram się dowiedzieć konkretnie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nowe woblerki wykonane z balsy, długośc 3,0cm, waga 2,5gr, pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Bardzo fajna gromadka jazie i klenie powinny kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Woblery wykonane z balsy, długość 4.5 cm, waga 3.5 gr, pływające, stelaż w jednym kawałku drut 0,8mm. Z 3 zrobiłem dr-ki o wadze 4.5gr. Jeszcze 3 warstwy lakieru i powinno być ok... I kolejny pomysł micro popery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nowa seria z myślą o sandaczach, wykonane z lipy, długość ~ 10cm, waga 19/21gr, drut w jednym kawałku 1,2mm, ster 2,0mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Efekt ostatnich prac- 4 woblery z przeznaczeniem na suma, wykonane z lipy, długość 7.0cm, waga 22gr, drut 1.2mm. Pozostało dopasować odpowiednie stery nad wodą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Bardzo orginalny kształt, super wyglądają na jaką głębokość schodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzięki za słowa uznania... na ile zejdą? Tego jeszcze nie wiem bo czekają na wieczorne testy nad Narwią, ale myślę że minimum 2m zanurkują. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na jakim odcinku Narwi będą testy jeśli można wiedzieć?Bardzo ładne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi