pablo1988 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ukleje na bolenia wykonane z balsy, długość 6.5 cm, waga 8.5 gr, drut 0.8 mm, ster 1.5 mm. Pozostało wkleić stery... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nowa konstrukcja z myślą o okoniach żerujących głęboko pod wodą. Zależało mi na maksymalnym obciążeniu nie tracąc przy tym na akcji przynęty, tak o to powstały woblery z jajem w wersji big game. Wykonane z lipy, długość 5cm, waga 19 gr, ster 1.5 mm, drut 0.8mm, tonące. Wiem, że to nie ostatnia seria tego typu przynęt, czuję że może to być to czego szukałem… 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Konkretne woby Myślę, że. i sumek by nie pogardził także z balsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzięki za dobre słowo... Jak się trafi na nie sumek to też się nie pogniewam Woblery wykonane są z lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 5cm i 19g? nieźle! jak się trafi sumek na sprzęcie okoniowym to zabawa może nie potrwać zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zestaw oczywiście nie będzie typowo okoniowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 To jest to! Mały i ciężki. Czuję, że połowisz tymi baryłkami. A i stylowe malowanie powinno rybkom przypaść do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Prace na ukończeniu. Jerki wykonane z lipy reszta woblerów balsa. Edytowane 16 Września 2014 przez pablo1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Piękności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nowe prace na ukończeniu. Wykonane z lipy, długość 6cm, waga 10-12gr, stelaż 0.8 mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nowe woblery na jesienne drapieżniki. Wykonane z lipy , długość 12 cm, waga 25 gr, stelaż 0.8 mm, ster 1.5 mm, pływające. Malowanie ala sandacz Malowanie na nocne połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Super wyszły, świetne przejście barw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Fajnie, że się podobają... Mam nadzieję, że ryby w nich zasmakują. Lecę nad wodę ustawić kilka sztuk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Bardzo ładne woblery dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 nie moglbym na nie lowic bo ten fioletowy przypomina mi penisa, a tak powaznie to świetna robota, jestem pod wrazeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Hehe... takiego komentarza się nie spodziewałem... każdy widzi to co chce zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 nie moglbym na nie lowic bo ten fioletowy przypomina mi penisa, a tak powaznie to świetna robota, jestem pod wrazeniem:-) Jak już to chyba jakiegoś spuchniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Życiówka okonia pobita, długość 44 cm, waga 2.20 kg. Okoń oczywiście wrócił do swojego "domu". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Miło otrzymać email od zadowolonego z przynęt Kolegi. Ukleja sdr robiona z myślą o sandaczach na głęboko, jak widać nie tylko im posmakowała... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma nic piękniejszego dla lurebuidera, niż zdjęcie ryby z woblerem jego produkcji w paszczy super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebus Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Super woblerki Fajnie 'chodzą', dobrze sie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dzięki, cieszę się że nie zawiodły nad wodą... W niedzielę słabo ryby współpracowały, więc zabrałem się za kolejną serię dr-ek. Nowe materiały czekają na swoją kolej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 czy mi sie wydaje czy to materialy z firmy PROGMAR???:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Zgadza się, zobaczymy czy podejdzie mi ten materiał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi