pablo1988 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Szczupak łamaniec Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez pablo1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Osa wymiata, aż mnie kusiła testować nad Prosna ale nie mogłem... Tablica 2015 była na bogato! Podziękowania Dla Pawła i pozostałych TWÓRCÓWZa Uświetnienie Naszej Imprezy Swoimi Dziełami Więcej szczegółów i zdjęć w oficjalnej relacji z zawodów: http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2015.htmlKilka dodatkowych fotek w moim wątku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja również dziękuję za współpracę Mam nadzieję, że przesłane przynęty przyniosą zwycięzcom same rekordowe sztuki. W kolejnej edycji zawodów, możecie na mnie liczyć! Pozdrawiam,Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Kolejne owadopodobne woblery, cdn.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Coraz bliżej końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Osa wykonana z balsy, długość 3cm, stelaż 0,8mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Owady ciąg dalszy... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Kapitalnie się prezentują ważka mega kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Kapitalnie się prezentują ważka mega kozak Dzięki za dobre słowo Właśnie kończę trochę większe woblery, później wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Też mi się bardzo podobają, czysta estetyczna robota. Luknij na zdjęcie nr 4, jak dobrze pokombinujesz z cieniem i tłem przy robieniu podobnej foty to może wyjść bardzo ciekawy efekt, na logo, stronę etc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tym razem większe przynęty... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nowe projekty coraz bliżej końca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ukleje długość 10cm, waga 13/14gr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Nowe pszczoły, wykonane z balsy. Edytowane 18 Września 2015 przez pablo1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Uhuhu grubo ladne robactwo.Jakiej wielkosci i jaka kotwiczke do nich zakladasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Do tego modelu zakładam kotwiczki Owner ST-36RD rozmiar 14. Można zastosować większy rozmiar, ale mi te pasują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Na początku lipca zerwałem jednego z moich ulubionych woblerów- łamany szczupak.Wczoraj podczas rozmowy ze znajomym, powiedział mi że kilka dni temu wyłowił mojego łamańca.Leżał na dnie przyczepiony do worka wypełnionego mułem wraz z kilkoma innymi przynętami.Podczas wyciągania wypadł ster z woblera.Po 2 miesięcznej kąpieli, wobler po umyciu ze szlamu jest nadal w 100% sprawny. Jak widać dobrze zrobiony wobler wytrzymał próbę czasu.Wobler dostanie nowy ster i z powrotem wraca do mojego pudła . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubek910 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Widzę praca idzie pełną parą Super ! Niedługo się do Ciebie odezwę w sprawie kijka Tymczasem pozdrowienia ze Śremu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nowe projekty nabierają kształtów, cdn... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nowa gromadka prawie skończona... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ładna ta nowa gromadka. I kolorki łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ładna ta nowa gromadka. I kolorki łowneDzięki wielkie. Teraz w całej okazałości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Super kolorki a malinowy!świetny!mam pytanie dlaczego tak daleko w korpusie stery montujesz?czy podczas rzutu kotwiczka o nie nie zaczepia? Edytowane 1 Października 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 mam pytanie dlaczego tak daleko w korpusie stery montujesz?D Chodzi Ci o odległość zamocowania steru od oczka przedniego? Czy głębokość nacięcia na ster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Tak odległość Edytowane 1 Października 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi