stefek Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ciut krąpiowaty,ale git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ciut krąpiowaty,ale git Trafiles idealnie Kolego :)to byl wzornik krapia a przynajmniej mial go przypominac pod forme. Mialem go malowac na krapia ale wyszedl okon... kopie beda w roznych malowaniach cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Okrąp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 W celu odświeżenia wątku wrzucam ostatni projekt. Jest nim żaba powierzchniowa. Długość około 5cm, waga 17gr, pływająca. Podczas szarpnięć miękkie nogi odskakują do tyłu. Podczas pauzy między szarpnięciami nogi wracają do swojego początkowego stanu „tworząc” efekt naturalnych ruchów żaby. Nogi zostały tak zaprojektowane, że wymiana polega jedynie na wsunięcie ich w szczelinę (miało być to szybkie i proste, a zarazem zapobiegać wypadnięciu). Długo myślałem nad systemem zbrojenia, który miał ułatwiać prowadzenie w mocno zarośniętym łowisku. Kotwica została podwieszona na łańcuszku , składającym się z 2 kółek oraz podwójnego krętlika (dzięki któremu kotwica podczas młynków szczupaka nie zablokuje się powodując spad ryby). Grot kotwicy wsuwamy w wystającą miękką rurkę, wystarczy delikatne szarpnięcie żeby wyskoczyła. Łańcuszek daje odpowiedni zapas luzu na bezpieczny hol ryby. Praca prototypu bardzo zachęcająca, wystarczy dopiąć kilka szczegółów. Ciąg dalszy nastąpi… 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Trochę nowych rozwiazan....fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nowe krąpie.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Kumple jadą na żarnowieckie szczupaki i zlecili zrobione kilku przynęt w ekstremalnie krótkim czasie. Przynęty bez większych wodotrysków, ale nadrabiają pracą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 FT najbardziej kozacki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Jak dla mnie wyglądają kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Powielone dr-ki, długość 5.5cm oraz 7cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wszystko wczorajsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nie wczorajsza partia poszła w lakier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ciemne fajne, moje ulubione kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W celu odświeżenia wątku wrzucam nowe bezsterowce wykonane z lipy, tonące. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Najs. Szukałem dla Ciebie tego patyka ABU, na razie go nie namierzyłem w weekend zaglądam za szafy, łóżka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Najs. Szukałem dla Ciebie tego patyka ABU, na razie go nie namierzyłem w weekend zaglądam za szafy, łóżka itp.Ok, jak będziesz w Pułtusku daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Tylu super twórców z Pułtuska. Co jest takiego w tym mieście? Super bezstery z ogonkiem. Jaka to wielkość i masa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Tylu super twórców z Pułtuska. Co jest takiego w tym mieście? No my jesteśmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Tylu super twórców z Pułtuska. Co jest takiego w tym mieście? Super bezstery z ogonkiem. Jaka to wielkość i masa?Na pierwsze pytanie już Piotrek odpowiedział waga 40gr, długość bez ogona 9cm z ogonem 16cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Pawełku odkurzę trochę u Ciebie Paweł robi nie tylko przyunęty ale zajmuje sie również kręceniem badyli, tylko się nie chwali Mój wysłużony i bardzo zasłużony Shimano Exage. Kij, który po prostu uwielbiam i na którym zagościło mnóstwo pięknych drapieżników. Po ubiegłym sezonie kijem będącym w opłakanym stanie (rocznik robi swoje) zajął się Paweł i zrobił to po mistrzowsku.Oprócz wymiany omotek nadał Szimańcowi indywidualny styl, oczyścił blank i dolnik. Dzięki Niedźwiedziu zrobiłeś konkret temat. Jah bless! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 … niech Jah będzie z wami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ale, że tęczowy...Nie spodziewałem się, a trochę się znamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ale, że rasta... Nie spodziewałem się, że to niepozorne zielone listki przyczyniły się do stworzenia odjechanego kształtu Enigmy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Wow, na tym forum chyba jeszcze teleskopu nie widzialem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ten łyka 3/4 dwuskładów. Przynęty latają z niego jak z procy, porównywalnie z kijami 3m (exage ma 2.4m). Tak pięknie się ładuje, że co rzut mam łzy wzruszenia w oczach. Jedna z moich ulubionych wędek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi