Monster Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 WitamW tym sezonie planuję zakupić któryś z ww. kijków i nie mogę się zdecydować za bardzo, parametry wychodzą podobnie(ceny nieznacznie tez), może ktoś z Was mi pomoże w podjęciu decyzji. Głównie miałby on służyć przy łowieniu sandaczy z opadu na Wiśle( z brzegu). Mam na myśli konkretnie modele: Konger World Champion IRI Stalker 305 15-40g, Daiwa Exceler 300 10-40g. Szczerze to najbardziej ciekawi mnie konger(a co ciekawe o nim najmniej informacji tutaj znalazłem, może ktoś używa akurat tego modelu i się wypowie na jego temat?). W grę wchodzi jeszcze Robinson Diplomat 295 10-42g. Co byście proponowali w tej sytuacji, ew inne propozycje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witaj Kolego ja na Wiselke mam Diplomata 2,95cm c.w. 10-30 i spokojnie daje rade tyle tylko ze nie lubie ciezkiego lowienia i stosuje obciazenie max 15 gr. - Pozdrwawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1676 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam posiadam tego diplomata do 45g . Łowie w Bugu ciezko ładnie sygnalizuje opad ma dobre wlasciwosci rzutowe i radzi sobie z przylowami w postaci sporych sumkow osobiscie polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A co myślicie nad kijkiem Dragona Millenium HD pike? nadałby się do opadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi