popper Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Może kogoś TO zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Już potaniały bo nie było chętnych. http://www.allegro.pl/item258939110_kij_jednoczesci_spiningo wy_bass_pro_im_6_1_68m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 szkoda że jednoczęściowy do mojego autka sie nie zmieści niestety wyprzedzam pytania mam seicento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 @Redzi, nawet jak jedziesz sam?. Jeżdżę czasami tą bryką i wydawało mi się, że jak by położyć oparcie pasażera, to spora tuba się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Mifek też jeździł pierdzikiem i nie takie rzeczy do niego pakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 to by sie nawet zgadzalo. POnad 2 lata śmigalem bialym bolidem typu seicento van 1100. w linii prostej wchodzi przez kratke od tylu 2,25. jesli mozna lekko nagiac transportowany element - np tuba z szarego pcv wchodzi max 2,35 aha tubka taka nie przeszkadza w podrozowaniu dwoch ludzikow z przodu ... oczywiscie zakladajac ze sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Popieram Mifka. Sam z kolegą przywiozłem takim autkiem z f.Krokus w Łodzi kilka kiji 7 stopowych w tubie i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Macie racje zmieścić się zmieści ale jakoś wygodniej mi z moim tele spinem jaxona dużo mniejszy i poręczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 taaa jeszcze wygodniej bylo by Ci w polonezie... duze to to ... tanie i czesc za male pieniadze.... :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 taaa jeszcze wygodniej bylo by Ci w polonezie... duze to to ... tanie i czesc za male pieniadze.... :0 no no zapomniales dodac ze swietnie sprawuje sie w terenie no ale pali jak smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 szpiegu to wstaw mu silnik jakis bardziej ekonomiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 e tam to juz nie bedzie polonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 to kup poloneza z gazem: i będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi