umarlypoeta Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam. Posiadam wędkę, a mianowicie jej górną część. Dolnik niestety został przejechany i do niczego już się nie nada. Wędka to: Dragon Millenium Pilk, 27 10 250 8'3" (2,50m), Titanium Mesh / IM6 Graphite, extra heavy power - mod-fast action 50-120gr ( te dane spisałem z dolnika ). I teraz mam pytanko do was. Co można zrobić by to naprawić dokupić dolnik ? oddać gdzieś w dobre ręce ? zrobić dolnik na zamówienie ? dodam tylko że do wymiany byłaby też przelotka 2 i 4 od górnej częśći. Lub ewentualnie wszystkie.Prosiłbym o jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Cześć. Myślisz że gra warta świeczki? Jeżeli te wędki są jeszcze w sprzedaży to jest ok i możesz napisać do dragona z zapytaniem. Może oni by się za to wzięli ale przypuszczam ze cena będzie bardzo zbliżona do ceny nowej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 no właśnie nie wiem czy warta świeczki, nie miałem do tej pory takiego problemu i nie wiem jaki byłby koszt. A zanim napisałbym do dragona, wolałbym się dowiedzieć o jakiś alternatywach... o ile sens w tym jest. Jak nie będzie to zawsze posłuży jako tyczka do pomidorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 generalnie jest tak, ze jak chcesz zamowić nowy segment wędki to koszt to połowa ceny wędki, za dolnik połowa z szczytówke... mówisz że masz uszkodzone i jedno i drugie, albo szukaj dolnika używanego, albo nowego kija, chyba że masz sentyment do kija albo coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Sentymentu większego nie ma. W takim razie chyba zostawię go, niech sobie poczeka... może kiedyś coś się zrobi. Dzięki za pomoc. Utwierdziliście mnie w przekonaniu, że większego sensu zabawa z nią mieć nie będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi