Skocz do zawartości

Zabezpieczenia kotwiczek

lorbas

Rekomendowane odpowiedzi

:lol: Witam

Od lat w prosty i bez kosztów sposób zabezpieczam kotwiczki przy przynętach spiningowych.Owijam kotwiczki folią aluminiową -nie zaczepiają się w pudełku.Folia pochodzi z nakrywek od kefirów,danonek itp.Można ją rwać na odpowiedne kawałki i dopasować do każdej kotwiczki.Polecam

B) Witam

Obecnie na rynku jest całe mnóstwo różnych opakowań (przeważnie kubki plastikowe) które mają pokrywki z odpowiednio grubej folii aluminiowej i to różnej wielkości.Oczywiście stosuje to jako jednorazówki ,zdemując nad wodą ,chowam do kieszeni i w domu wyrzucam do smietnika. Sam bardzo lubię różne jogurty,kefiry,kremy stąd materiału pod dostatkiem.Czereda wnuków gdy trzeba dostarczy z naddatkiem

Pewnie wypróbuję.

Pomysł ciekawy, chociaż Danonki, to mój wnusio najczęściej zabiera w całości :mellow: .

Pozostają kefiry :lol:

popper - no wiesz tak traktować remka artykuł

Ja wkładając wobki do pudełka staram się zahaczać kotwiczkami o ścianki, które później są przygniatane przez wieko pudełka (w ten sposób przynajmniej ograniczam ich swobodne ruchy w przegródkach podczas transportu). Niestety wychodzi to tylko w zaciszu domu, bo nad wodą: o kurcze ale bolek, szybko gdzie jest mój rapowy-killer ... (a to co było przed chwilą założone ląduje byle szybciej w pudełku )

Remku.

Skleroza mi doskwiera albo ten Pan na literkę A....

Korekta po sprawdzeniu:

Czy to jest Twój artykuł? - Tak

Cz w WŚ? - Tak numer 10/2007

Co nie zmienia faktu, że małego bardzo interesują wędkarskie filmy, zdjecia i... slidery :lol: .

post-160-1348913629,1735_thumb.jpg