lorbas Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 WitamOd lat w prosty i bez kosztów sposób zabezpieczam kotwiczki przy przynętach spiningowych.Owijam kotwiczki folią aluminiową -nie zaczepiają się w pudełku.Folia pochodzi z nakrywek od kefirów,danonek itp.Można ją rwać na odpowiedne kawałki i dopasować do każdej kotwiczki.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Pewnie wypróbuję. Pomysł ciekawy, chociaż Danonki, to mój wnusio najczęściej zabiera w całości . Pozostają kefiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 18 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 WitamObecnie na rynku jest całe mnóstwo różnych opakowań (przeważnie kubki plastikowe) które mają pokrywki z odpowiednio grubej folii aluminiowej i to różnej wielkości.Oczywiście stosuje to jako jednorazówki ,zdemując nad wodą ,chowam do kieszeni i w domu wyrzucam do smietnika. Sam bardzo lubię różne jogurty,kefiry,kremy stąd materiału pod dostatkiem.Czereda wnuków gdy trzeba dostarczy z naddatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Pewnie wypróbuję. Pomysł ciekawy, chociaż Danonki, to mój wnusio najczęściej zabiera w całości . Pozostają kefiry popper - no wiesz tak traktować remka artykuł Ja wkładając wobki do pudełka staram się zahaczać kotwiczkami o ścianki, które później są przygniatane przez wieko pudełka (w ten sposób przynajmniej ograniczam ich swobodne ruchy w przegródkach podczas transportu). Niestety wychodzi to tylko w zaciszu domu, bo nad wodą: o kurcze ale bolek, szybko gdzie jest mój rapowy-killer ... (a to co było przed chwilą założone ląduje byle szybciej w pudełku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 waldek boska podkładka pod jedzenie hahahahaha nieźle sie ubawiłem tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Grześ A autor artykułu? Wybaczy. W końcu artykuł przeczytany od deski do deski. I to kilkakrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Grześ A autor artykułu? Wybaczy. W końcu artykuł przeczytany od deski do deski. I to kilkakrotnie No! Chociaź powiem szczerze, że nie wiem co to za artykuł. W WŚ? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Remku. Skleroza mi doskwiera albo ten Pan na literkę A.... Korekta po sprawdzeniu:Czy to jest Twój artykuł? - Tak Cz w WŚ? - Tak numer 10/2007 Co nie zmienia faktu, że małego bardzo interesują wędkarskie filmy, zdjecia i... slidery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 czym skorupka za młodu nasiąknie........ oby poszedł w ślady dziadka i tez łowił rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Grześ, lejesz słodycz do mojego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Super maluch! Ale ma oczyska jak smok Takie ciekawskie chiałem powiedzieć PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 nie znam niczego lepszego http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/SceneSevenD isplay?catalogId=10001&storeId=10151&langId=-1&p roductId=-204&scene7Path=BassPro%2f12297%3flayer%3dcomp% 26wid%3d500%26hei%3d500%26fmt%3djpeg%26qlt%3d100%2c0%26op_sh arpen%3d0%26resMode%3dnorm%26op_usm%3d1.0%2c1.0%2c0.0%2c0&am p;sourceName=images2%2f12000%2f12297.jpg&type=0&link Enabled=false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 @Pitt, zgadza się. To super zabezpieczenie.Dawniej były łatwo dostępne w Polsce.Taki skrzydełka są TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja musze takie zabawki zakupić, bo mam woblery które nie mieszczą mi się do pudełek i lądują w kieszeni kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi