pepe9328 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jak w tytule. Byłem 3 razy w tym roku i tylko jedno branie :/ Chcę dodać, że dopiero zacząłem zabawę w kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Rozumiem gdybyś pytał o trocie w dolnych rejonach... ale pstrągi... ...nie sądze by ktoś miał ochotę powiedzieć cokolwiek... bez urazy oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Krótko mówiąc w okolicach Łobza, pstrągi mają "łobeza" . Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez robert67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe9328 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wiem, wiem piszę z telefonu i mam włączoną autokorekte tylko, że nie odmienia nazw własnych I nie chodzi mi o zdradzanie miejscówek a o info o wynikach itp. nawet w pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wybaczono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja niestety nie łowię na Redzę, ale z tego co zaobserwowałem na forum dotyczącej tej okolicy lokalna brać wędkarską stara się nie przedstawiać rezultatów połowów. I jak najbardziej to rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi