Daniel Wirek Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam Czy ktoś z Was używał tej plecionki? Co o niej sądzicie ?Zamierzam ją sobie kupić, ze względu na niską cenę. http://allegro.pl/item256629001_sufix_gyro_camo_0_18mm_135m_ 11_4kg_25lb_plecionka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nie używałem tej plecionki. Łowię za to tą: http://allegro.pl/item254357302_power_pro_15lb_150_yds_0_19m m_137_m_.htmlDołóż 20 zł, szkoda eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nie używałem tej plecionki. Łowię za to tą: http://allegro.pl/item254357302_power_pro_15lb_150_yds_0_19m m_137_m_.htmlDołóż 20 zł, szkoda eksperymentować Święte słowa, jeśli chodzi o plecionki to gyro jest chyba najgorsza na rynku.NIE ZAWSZE TO CO TANIE TAKIE JEST NAPRAWDE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja uzywam sufix gyro i ja szczegolnie nie polecam, placze sie, nie mozna ja rzucic porzadnie, po kilku rzutach jest cala poprzecierana i ma strasznie mala wytrzymalosc - strasznie sie zrywa. Niepolecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 I ja nie polecam ci tej plecionki - po krótkim łowieniu zmienia barwę ni i wydaje się jakoś postrzępiona Mała wytrzymałość Kup raczej POWER PRO - na Allegro są po 55 zł za 135 m - plecionka mocna, nie plącze się i dobrze się rzuca. Zobacz jeszcze na WHIPLASH Berkley - łowiłem na taką i też spisywała się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja również nie polecam kupiłem ją na allegro i co wielka kicha, średniaca 0,15 a Jaxona o,25 jest cieńsza, w dodatku plontanie i rwanie się jej to jej jedyna zaleta chyba zbędne wydanie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Polecam PP i kontakt z kolegą @Psulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ja również nie polecam kupiłem ją na allegro i co wielka kicha, średniaca 0,15 a Jaxona o,25 jest cieńsza, w dodatku plontanie i rwanie się jej to jej jedyna zaleta chyba zbędne wydanie kasy pokaż mi dwie plecionki o takiej samej wytrzymałości i średnicy, nie ma czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Po tutejszych postach i prywatnych rozmowach przeprowadzonymi z Wami oznajmiam że odpuszczam sobie tą plecionke Dzięki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Łowił ktoś z Was może cały sezon Spiderwire Ultracast oraz Power Pro. jeśli tak to proszę o podzielenie sie uwagami na temat ich długowieczności.Osobiście łowie głownie na pająka i jestem zadowolony.Wy bardzo wychwalacie PP, tez mam ja na jednym multku ale po pary razach na rybach wygląda na dość zmasakrowana i jej obecna wytrzymałość od nominalnej może sie sporo różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 power pro 10 lb wytrzymuje (przewinieta) 2 sezonypower pro 20 lb wytrzymuje (przewinieta) 3 sezonypower pro 30 lb wytrzymuje (przewinieta) 3 sezonypower pro 50 lb wytrzymuje (przewinieta) 4 sezonylowie w czystej wodzie bez wislanskich rozpuszczalnikow, wiec warunki sa inne niz w polandzie ostatnio jednak zdradzilem power pro i juz jej wiecej nie kupie, to jest wedlug mnie najlepsza plecionka zaznaczam, ze wszystkie linki kupuje tylko i wylacznie w usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja mam 50 pp i wyglada dosc marnie mimo, ze byla pare razy w wodzie. Jednak jako, ze mam zapas grubo ponad 200 metrow na multku to sie nie martwie specjalnie ( zawsze moge odciac)Pajaka na pozostalych kolowrtokach i tak planuje wymienic przed nowym sezonem. Kolowrotek do pelna ''tankuje'' za 60 pln Znlazlem niedaleko mnie tego spectrona za 120 pln, trzeba bedzie go pomacac, powachac itd skoro polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zewu Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 To jakieś nieporozumienie. Nie można się raczej spodziewać, że za równowartość jednej szpulki bardzo dobrej żyłki czy dwóch szpulek żyłki przyzwoitej jakości, kupi się plecionkę mogącą konkurować z produktami z najwyższej półki (jak np. PP)... pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja w zeszlym tygodniu kupilem berkley fireline 0,12mm i narazie jestem zadowolony, zobaczymy jak sie bedzie zachowywac po jakims czasie... mam nadzieje ze nie bedzie sie strzepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ==> ZewuNormalnie ''pajak'' kosztuje ~ okolo 100 pln za szpulke. Cena z fotki Pita tez jest zupelnie inna w europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zewu Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ok, ok, harviTo co napisałem kilka postów wyżej odnosi się do tytułowego Sufixa Gyro za 30 zł. Spiderwire UltraCast to co najmniej 80 zł za 10 lb i 90 zł za 30 lb od polskiego importera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja w zeszlym tygodniu kupilem berkley fireline 0,12mm i narazie jestem zadowolony, zobaczymy jak sie bedzie zachowywac po jakims czasie... mam nadzieje ze nie bedzie sie strzepic. Jeśli nie wiele się zmieniło (a czemu miało) to jeśli dużo łowisz może czekać Cię nieprzyjemne zdziwko. Mi po 2 miechach potrafiła strzelić w czasie rzutu 15g gumą. Z normalnego spina gdzie nic się nie gulasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ==> ZewuNormalnie ''pajak'' kosztuje ~ okolo 100 pln za szpulke. Cena z fotki Pita tez jest zupelnie inna w europie. a ktora cena w w europie jest normalna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Kupilem ja po wczesniejszych dobrych rekomendacjach znajmoych, ktorzy lowia na nia od kilku sezonow az do teraz (mowie o fireline) i sa z niej w 100% zadowoleni i nie mieli z nia nigdy rzadnych problemow ze zrywaniem czy plataniem - moze akurat trafiles na felerny wypust tej linki. Zresztom nie musieli nic mowic, chodze z nimi na ryby i widze jak sie zachowuje. Ale nie chce jej tu przechwalac bo moze byc tak jak mowisz oczywiscie ale nie chialbym sie tak przejechac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 jeśli chcesz tanio PP TO ZGŁOŚ się do gocha, za 300 yd. coś około 100pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy ktoś testował plecionki Stren'a? Wyczytałem opinie, że jest lepszej jakości od PP (strzępienie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie zdążyłem sprawdzić. Pękł przy rozplątywaniu ptasiego gniazdka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Całkiem pozytywna wiadomość Rozumiem, że nie starczyło cierpliwości aby połowić resztami, które pozostały po tej plecionce lub też za dużo po prostu z niej nie zostało.Choć przyznać muszę, że kilka efektów ptasiego gniazda odnotowałem również w przypadku świeżo nawiniętych PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Tak. Tylko PP nadal łowię. Ale pewnie znadą się koledzy, mający bardziej pozytywne doświadczenia z tą plecionką a mój przypadek nie musi być regułą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 PP ostatnio się bardzo strzępi, w zasadzie nie wiem co jest grane. Trzyma wytrzymałość i jest ok tylko wygląda że aż strach bierze... Stren jest rzeczywiście świetny ale droższy, trudniej dostępny, nie kupować żółtego bo to padaka i cały sprzęt ubrudzi. Jedyny problem ze strenem to w środku nawoju miałem dziwne coś - linka się rozplatała, było ok 6 nici dublujących się do jednego brzyda.... tak z metr w samym środku 250y szpuli. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ==> Standerus Mnie tez PP sie jakos postzrepil ale dzielnei trzyma. Dzis ogladalem Cortland Spectron 50 i 80 LBS.Na przyszly sezon skusze sie chyba na 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daniel Wirek
Witam
Czy ktoś z Was używał tej plecionki? Co o niej sądzicie ?
Zamierzam ją sobie kupić, ze względu na niską cenę.
http://allegro.pl/item256629001_sufix_gyro_camo_0_18mm_135m_ 11_4kg_25lb_plecionka.html
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi