Daniel Wirek Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam Czy ktoś z Was używał tej plecionki? Co o niej sądzicie ?Zamierzam ją sobie kupić, ze względu na niską cenę. http://allegro.pl/item256629001_sufix_gyro_camo_0_18mm_135m_ 11_4kg_25lb_plecionka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Kupuję na ebayu w USA PP na szpulach 1500y i Spidera 1100y. Na inne marki nawet nie patrzę. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja tam (nie chce jej przechwalac) jak narazie jestem zadowolony z fireline i mi pasi. Czas pokaze, mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam Czy ktoś z Was używał tej plecionki? Co o niej sądzicie ?Zamierzam ją sobie kupić, ze względu na niską cenę. http://allegro.pl/item256629001_sufix_gyro_camo_0_18mm_135m_ 11_4kg_25lb_plecionka.html Jak SUFIX to tylko Performance braid,ale lepiej chyba power pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 integ3r Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Fireline.... aj, mi po polowie roku ztruchlała.... przy jakims wiekszym zaczepie pekała na weźle, a moglem ja nawet ja w rekach przerwac, mimo ze byla to 0,15mm. A poza tym bardoz szybko sie postrzepila... Teraz łowię na Dragon Invisible i jestem baaardzo zadowolony Miałem przedtem Dragon HM62 i rówzniez nie polecam, szybko wyblakła i zrobila sie plaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ja mam fireline 0,12mm i narazie daje rade. Co prawda przy zaczekach potrafi peknac w roznych miejscach ale przeciez plecionki sie nie robi pod zaczepy tylko ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 ja tyle lat lowie na plecionki i jakos nigdy nie moge trafic na taka ze srednica, wszystkie plaskie sa ... jakas zlosliwosc losu??? powiedzcie mi, gdzie moge kupic okragla plecionke ps. fireline to ostatni syf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 integ3r Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Tez dlugo mialem ten problem, by znalzc taka plecionke, która nie robi sie plaska... Az w tym sezonie polecono mi Dragon Invisible Braid.Jak dla mnie sprawdzila sie mam 0,18 i jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 tak, oh yes, z cala pewnoscia! tego mi bylo potrzeba na poczatek tygodnia tylko male dwa ale, po pierwsze, to 'cos' nie jest plecionka tylko jakas hybryda, a po drugie, to nedzna proba wyprodukownia czegos podobnego, do rownie beznadziejnej fireline crystal tutaj http://www.jerkbait.pl/?p=56 maly otwieracz do oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Weź Pitt nie jedź taką szyderą po ludkach od samego rana Rozumiem że poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daniel Wirek
Witam
Czy ktoś z Was używał tej plecionki? Co o niej sądzicie ?
Zamierzam ją sobie kupić, ze względu na niską cenę.
http://allegro.pl/item256629001_sufix_gyro_camo_0_18mm_135m_ 11_4kg_25lb_plecionka.html
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi