Shtomek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dopiero Zaczynam Swoja Przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dopiero Zaczynam Swoja Przygodę Witaj.Aha, zamierzasz jakoś uzbroić tą blaszkę? Bo nie dostrzegłem żadnego otworku. Ale wiesz, wzrok już nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shtomek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak tak tylko nie miałem już czasu na dzisiaj ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam.Lekka falka, no i słoneczko świeci na złotej plaży. I to wszystko za 5,20 .Przepraszam jak zwykle na żarty mi się zebrało.Tak na poważnie to zapowiada się fajna blaszka. Mam nadzieję że nie poprzestaniesz na tej jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Możesz zrobić zdjęcie z profilu, jakoś płasko wygląda na tym zdjęciu i nie wiem czy to złudzenie czy tak niski profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi