Kuba Standera Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dzisiaj byłem z nim chwilę nad wodą i... muszę przyznac że wbił mnie w ziemię. Z niego naprawdę latają aglie2, gumki po 5g, a z 20g+kopyto 6 też nie ma najmniejszego problemu. Naprawdę udany multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam,Kuba nie orientujesz się czy szpulka z premiera pasuje do stx-a lub sx-a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ok, mini artykulik napisany, wysyłam mailem do Ojca Dyrektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ok, mini artykulik napisany, wysyłam mailem do Ojca Dyrektora Uważaj - cisza wyborcza obowiązuje PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a i jeszcze jedno o premierze - kosztuje on ok 175$ co moim zdaniem jest bardzo rozsądną propozycją, szczególnie przy obecnym kursie dolara. @standerus Czy możesz podpowiedzieć gdzie? Strona firmowa i cabelas podają taką samą cenę 259,99$. Dzięki. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ebay - szukaj revo premier left albo abu revo i tam znajdź premiera left. Różne sklepy go mają, ja kupiłem na minstor tackle i polecam ten sklep (warto porosić o przesłanie o wartości <20$). tu masz link za 176$+20$ wysyłka: http://cgi.ebay.com/ABU-Garcia-Revo-PRM-L-Low-Profile-Baitca sting-LEFT_W0QQitemZ160170743462QQihZ006QQcategoryZ108153QQt cZphotoQQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 @standerus Wielkie dzięki Właśnie dojechał Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak poszło z extra opłatami?? Z minstorem nie powino być kłopotupowinno wyjść ok 500pln za revo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 @StanderusOpłat dodatkowych nie było (Ty wiesz dlaczego) ale nie będę o nich pisał na forum (żeby nie spalić tematu w RP) <_< I było to dokładnie 506,12 PLN Ale jazda! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Heh, ciężko dostać coś za tą kasę, mam nadzieję że będzie się sprawował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Mam już własnego Premiera Dzięki @standerus i wieeelkie wieeeelkie dzięki @kryst!! Oto On : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Mam już własnego Premiera Dzięki @standerus i wieeelkie wieeeelkie dzięki @kryst!! Oto On : @integ3r Wszystko było możliwe tylko dzięki Standerus'owi, to On dał namiary! , reszta, to pomoc forumowa. Niech Ci dobrze służy, a jak będę planował wypad do Drohiczyna, to dam znać. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Uuuuups! Ale wpadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 jak bezpiecznie rozebrać premiera i zrobić konserwacje?? w jaki sposób wyjmuje się szpule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Już robisz konserwację???? Przecież przed chwilą przyjechał, nowy, jeszcze nie ubrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Zrzucasz panel boczny przekręcając go w górę lub w dół, szpula powinna wyjść z lekkim oporem na początku. W stx musiałem odkręcić docisk i delkatnie wypchnąć ośkę, co jest dziwne bo nie byłą to ośka właściwa szpuli tylko częśc infinity spool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 @remku już go troszkę umorusałem i dziś rozdziewiczyłem szczupłym 56cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 @ standerus i nic mi tam nie wypadnie żadne sprężynki podkładki lub coś podobnego?? chcę zobaczyć jak to jest zrobione i się wacham żeby czegoś nie spiep... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Masz w pudełku schemat złożeniowy, duży biały papier, jasne światło i jedziesz... bez przesady, to nie prom kosmiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 @standerus A ja myślę, że troszkę bardziej skomplikowany i precyzyjniej wykonany niż prom kosmiczny! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zrzucasz panel boczny przekręcając go w górę lub w dółno za cholerę nie dało się go przekręcić... przed przekręceniem należy wykręcić śrubę tuż nad wodzikiem rozwaliłem go w drobny mak... premier nie ma żadnych dla mnie tajemnic o dziwo po złożeniu wszystko chodzi jak należy schemat czasem się przydaje i dobre światło rzeczywiście prom kosmiczny to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @jareckizet Ale bardzo blisko ten prom się zbliżył. Ja w dalszym ciągu twierdzę, że prom przy nim to muzeum. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam, Mam mały problem z revo sc. Przy nawijaniu plecionki 1. korbka nie chce się kręcić 2. korbka kręci się z oporem i nie powoduje ruchu szpuli, 3. kręci się wszsytko ale słychać chrobotanie. Objawy zanikają i się pojawiają. Generalnie działa. Łożysko do wymiany? To nowy multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie, to nie łożysko ale prawdpodobnie trzeba będzie go rozkręcić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi