Skocz do zawartości

W głąb Revo...premier

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...

Ebay - szukaj revo premier left albo abu revo i tam znajdź premiera left. Różne sklepy go mają, ja kupiłem na minstor tackle i polecam ten sklep (warto porosić o przesłanie o wartości <20$).

tu masz link za 176$+20$ wysyłka:

http://cgi.ebay.com/ABU-Garcia-Revo-PRM-L-Low-Profile-Baitca sting-LEFT_W0QQitemZ160170743462QQihZ006QQcategoryZ108153QQt cZphotoQQcmdZViewItem

• 2 tygodnie później...

Mam już własnego Premiera :D Dzięki @standerus i wieeelkie wieeeelkie dzięki @kryst!! Oto On :D :

@integ3r

Wszystko było możliwe tylko dzięki Standerus'owi, to On dał namiary! :D, reszta, to pomoc forumowa. Niech Ci dobrze służy, a jak będę planował wypad do Drohiczyna, to dam znać.

Pzdr. Kryst :mellow:

Zrzucasz panel boczny przekręcając go w górę lub w dół, szpula powinna wyjść z lekkim oporem na początku. W stx musiałem odkręcić docisk i delkatnie wypchnąć ośkę, co jest dziwne bo nie byłą to ośka właściwa szpuli tylko częśc infinity spool

• 2 tygodnie później...

Zrzucasz panel boczny przekręcając go w górę lub w dół

no za cholerę nie dało się go przekręcić... przed przekręceniem należy wykręcić śrubę tuż nad wodzikiem :D rozwaliłem go w drobny mak... premier nie ma żadnych dla mnie tajemnic :mellow: o dziwo po złożeniu wszystko chodzi jak należy :mellow: schemat czasem się przydaje i dobre światło :lol: rzeczywiście prom kosmiczny to to nie jest

Witam,

Mam mały problem z revo sc. Przy nawijaniu plecionki 1. korbka nie chce się kręcić 2. korbka kręci się z oporem i nie powoduje ruchu szpuli, 3. kręci się wszsytko ale słychać chrobotanie. Objawy zanikają i się pojawiają. Generalnie działa. Łożysko do wymiany? To nowy multik :(