Skocz do zawartości

W głąb Revo...premier

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam!

Pod tym największym trybem w Revo S jest mechanizm powodujący zamkniecie zapadki po rzekreceniu korbka. Ten mechanizm powinien wchodzic w małe zazębienie, inaczej mogą byc straszne opory, co moze prowadzic do zniszczenia multika. Tak jest w Revo S ale moze warto tez to sprawdzic :D Przede wszystkim nic na sile !!

Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

witam!

donoszę za na avail pojawiły się tuningowane szpule do abu revo stx. przyznacie że teraz młynek wygląda nieźle :D

pozdrawiam!

http://www.avail.jp/

ps.

z własnego doświadczenia wiem że wszystko z avail

można nabyć dzięki uprzejmości japantackle.

pozdrawiam!

witam!

donoszę za na avail pojawiły się tuningowane szpule do abu revo stx. przyznacie że teraz młynek wygląda nieźle :D

pozdrawiam!

http://www.avail.jp/

ps.

z własnego doświadczenia wiem że wszystko z avail

można nabyć dzięki uprzejmości japantackle.

pozdrawiam!

Krzyś a nie wiesz czy przypadkiem nie zbierają sie ponownie do szpulki i magsystemu do 51 ????

a dlaczego? tylko do premiera i elite?

przeciez rozmiar taki sam, musi byc tylko mlynek z infinity spool II sytem a stx go ma, poza tym z opisu wynika ze szpula pasuje min. do stx.

remek, hamulec magnetyczny przy lekkich wabikach w wydaniu avail to bardzo dobry pomysl, dziala bardzo fajnie, kompletnie bezglosny jest i bardzo go lubie. porownywalismy kiedys z conquestem ss - fakt jest taki ze z hamulcem magnetycznym osiagi jak i wygoda jest duzo lepsza. poza tym zawsze mozna go sciagnac i uzywac szpuli bez zadnych hamulcow, no ale to juz zabawa dla ekstremistow i bardzoooo lekich wabikow. ja lowie od 3g wzyz i dzila to swetnie. osobiscie uwazam ze nie ma obecnie lepszego mlynka do lekkiego castingu. ( lowilem conqestem , presso, curado, scopionami ) zestaw conquest 50/51 plus szpula avial to czad, szkoda ze juz ich nie produkuja. choc ciagle sprzedaja sam hamulec do conqesta 50/51 ss. mozna wtedy zdjac rozete z odsrodkowym i jazda. dodam tylko ze o ile inne mlynki zmieniam dosc czesto to ten zostanie u mnie na wieki :D upiedliwe jest tylko regulowanie hamulca, chociaz z drugiej strony ja za czesto nie zmieniam ustawienien.

pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

witam!

@remek już raz o tym pisałem waga z plecionka 8lbs to ok 10g,

łowi się rewelacyjnie. ostatnio demonstrowałem @standerusowi rzut duelem 2g pod drugi brzeg pewnej pstrągowej rzeczki.

sprzęt był raczej mocny wiec tu rzucał wyłącznie kołowrotek.

sam b. rzadko używam takich wabików - to raczej demonstracja była.

popularnymi np. executorami wali się z każdej pozycji i wszędzie.

bardzo taki zestaw ułatwia lekkie łowienie.

nie będe z resztą zaśmiecał wątku o premierze - wiem z pewnego źrodła że nowa szpula avail do revo jest rewelacyjna.

pozdrawiam!

Czyli szpule robią pozytywnie??

Będzie naprawdę niezła maszynka jak ją dokupię :D mimo że góró Jerzy :D generalizując zjechał go góra-dół to moim zdaniem jak ktoś nie mieli piasku to maszynka jest naprawdę warta kasy :D

dobrze, ze khuró Standerus jest zadowolony!! Maszynka cymes! B) :wacko:

Posłuży ci lata.... top model z szpulką avail :lol:

A tak zamykajac juz ten przyciężkawy temat to po bardzo dokładnych badaniach, niemalże archeologicznych, zawartości pudełka, zwłąszcza instrukcji nie znalazłem magicznego napisu FRESH WATER ONLY mimo, ze guide jest w kilku językach..

Mieliłem ostatnio piasek, poraz kolejny, w Curado 201 nic się nie stało. Powód prosty, plastiku tam niema a w Revo PRM jest go więcej niż Angelinie Joli czy Cher :angry: