pitt Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 powinienes dokladnie obejzec zebatki i wogole cala przekladnie, ja twoim miejscu nie krecilbym az do udanej reparatury(ewentualnie jezeli kupies w kraju to oddaj do naprawy, a jezeli za granica, to dowiedz sie kto robi service) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam!Pod tym największym trybem w Revo S jest mechanizm powodujący zamkniecie zapadki po rzekreceniu korbka. Ten mechanizm powinien wchodzic w małe zazębienie, inaczej mogą byc straszne opory, co moze prowadzic do zniszczenia multika. Tak jest w Revo S ale moze warto tez to sprawdzic Przede wszystkim nic na sile !!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 próbowałem go rozkręcić i stwierdziłem, że poszukam jednak serwisu, tyle, że w necie nie mogę nic znalexc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam i odgrzewam pytanie.A jeśli tak, to gdzie można ją dostać?Witam,Kuba nie orientujesz się czy szpulka z premiera pasuje do stx-a lub sx-a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeśli by pasowała to do STXa bo oba mają infinity spool system, SX nie ma i pasowac na pewno nie będzie. Pytanie - po co kupowac STXa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jestem zadowolonym posiadaczem SX-a, a @Tommek pewnie pytał, kiedy już częśz z nas-was kręciła STX-ami, a Premier dopiero wchodził na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witam!donoszę za na avail pojawiły się tuningowane szpule do abu revo stx. przyznacie że teraz młynek wygląda nieźle pozdrawiam! http://www.avail.jp/ ps. z własnego doświadczenia wiem że wszystko z avail można nabyć dzięki uprzejmości japantackle.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 To może być wyjście dla kolegi tornado,zamiast opychać stx ,mozna dokupić szpulke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witam!donoszę za na avail pojawiły się tuningowane szpule do abu revo stx. przyznacie że teraz młynek wygląda nieźle pozdrawiam! http://www.avail.jp/ ps. z własnego doświadczenia wiem że wszystko z avail można nabyć dzięki uprzejmości japantackle.pozdrawiam! Krzyś a nie wiesz czy przypadkiem nie zbierają sie ponownie do szpulki i magsystemu do 51 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 z tego co twierdzą koledzy z japantackle to nie. wygląda na to że po wyjściu conquesta ss avail dał se siana z tymi szpulkami.do nabycia jest jedynie hamulec magnetyczny do ss wygląda że mój coquesciak 51 jest wyjątkowy pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a to świntuchy jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wow ... 9,4g przy takiej średnicy ... niezła zabawka. Peresada a jak sprawuje się ten hamulec Microcast Brake - chodzi mi o sprawność. Możesz coś na ten temat napisać? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam,a to nie są przypadkiem szpulki do premiera i elite tylko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 a dlaczego? tylko do premiera i elite?przeciez rozmiar taki sam, musi byc tylko mlynek z infinity spool II sytem a stx go ma, poza tym z opisu wynika ze szpula pasuje min. do stx.remek, hamulec magnetyczny przy lekkich wabikach w wydaniu avail to bardzo dobry pomysl, dziala bardzo fajnie, kompletnie bezglosny jest i bardzo go lubie. porownywalismy kiedys z conquestem ss - fakt jest taki ze z hamulcem magnetycznym osiagi jak i wygoda jest duzo lepsza. poza tym zawsze mozna go sciagnac i uzywac szpuli bez zadnych hamulcow, no ale to juz zabawa dla ekstremistow i bardzoooo lekich wabikow. ja lowie od 3g wzyz i dzila to swetnie. osobiscie uwazam ze nie ma obecnie lepszego mlynka do lekkiego castingu. ( lowilem conqestem , presso, curado, scopionami ) zestaw conquest 50/51 plus szpula avial to czad, szkoda ze juz ich nie produkuja. choc ciagle sprzedaja sam hamulec do conqesta 50/51 ss. mozna wtedy zdjac rozete z odsrodkowym i jazda. dodam tylko ze o ile inne mlynki zmieniam dosc czesto to ten zostanie u mnie na wieki upiedliwe jest tylko regulowanie hamulca, chociaz z drugiej strony ja za czesto nie zmieniam ustawienien.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Peresada, w zasadzie masz rację ja byłem lekko w szoku jak zobaczyłem jaka masa jest tej super płytkiej szpulki do 51SS. Tutaj, fakt, wygląda to zupełnie inaczej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ok, mini artykulik napisany, wysyłam mailem do Ojca Dyrektora Uważaj - cisza wyborcza obowiązuje PozdrawiamRemek Nie wiem czy mogę być tak natarczywy, ale chciałbym się zapytać, kiedy wreszcie skończy się ta cisza wyborcza? Chyba, że ja coś przeoczyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Krzyś a mógłbyś zrobić fote i wstawić tego magnetyka ze szpulką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ciekawe rozwiązanie, tylko nie mogę się doszukać ja sie to ustawia ten hamulec? Tą nakrętkę sie odkręca bądź dokręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 dokladnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Możesz napisać więcej?- masa szpulki- jak się tym rzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 witam!@remek już raz o tym pisałem waga z plecionka 8lbs to ok 10g,łowi się rewelacyjnie. ostatnio demonstrowałem @standerusowi rzut duelem 2g pod drugi brzeg pewnej pstrągowej rzeczki. sprzęt był raczej mocny wiec tu rzucał wyłącznie kołowrotek. sam b. rzadko używam takich wabików - to raczej demonstracja była.popularnymi np. executorami wali się z każdej pozycji i wszędzie.bardzo taki zestaw ułatwia lekkie łowienie.nie będe z resztą zaśmiecał wątku o premierze - wiem z pewnego źrodła że nowa szpula avail do revo jest rewelacyjna. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Super! Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli szpule robią pozytywnie??Będzie naprawdę niezła maszynka jak ją dokupię mimo że góró Jerzy generalizując zjechał go góra-dół to moim zdaniem jak ktoś nie mieli piasku to maszynka jest naprawdę warta kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli szpule robią pozytywnie??Będzie naprawdę niezła maszynka jak ją dokupię mimo że góró Jerzy generalizując zjechał go góra-dół to moim zdaniem jak ktoś nie mieli piasku to maszynka jest naprawdę warta kasy dobrze, ze khuró Standerus jest zadowolony!! Maszynka cymes! Posłuży ci lata.... top model z szpulką avail A tak zamykajac juz ten przyciężkawy temat to po bardzo dokładnych badaniach, niemalże archeologicznych, zawartości pudełka, zwłąszcza instrukcji nie znalazłem magicznego napisu FRESH WATER ONLY mimo, ze guide jest w kilku językach.. Mieliłem ostatnio piasek, poraz kolejny, w Curado 201 nic się nie stało. Powód prosty, plastiku tam niema a w Revo PRM jest go więcej niż Angelinie Joli czy Cher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi