jabr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czy korbka z Twin Power 2500FB pasuje do TP/Stella 2500/2000 '98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 chyba odpowiedz dostałeś http://jerkbait.pl/topic/24144-sprzedam-nową-korbkę-do-shimano-twin-power-2500/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nie do końca, juz kiedyś kupiłem z biomastera - ośka okazała sie za długa o około 1 cm i trzeba stosować nakładkę dystansową, ten "ochronny" cylinderek jest zawieszony w "powietrzu". Wkurzające rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W takiej sytuacji, można wybić klin niedzy korbką a trzpieniem i zostawić "stary" trzpień i nową korbe, wbijając klin spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak sie ma, a ja nie mam.Korbkę szukam bo nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wygląda na to iż nie pasuje bez przeróbek - na podstawie zdjęć i wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi