maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, Posiadam taką koszulę w rozmiarze L, jest świetna, ale mam jedno pytanko odnośnie rozmiaru. Może jest tutaj taka osoba, która przymierzała rozmiar L oraz M. Zastanawiam się nad wymianą na rozmiar mniejszy M, ale nie wiem czy to ma sens jeśli nie będzie dużej różnicy. Z góry dziękuję za pomoc. PozdrawiamMaciej Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Koszula wędkarska to nie dodatek do gajera...musi być luźna i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A jak określić czy różnica między L i M jest duża czy mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Koszula wędkarska to nie dodatek do gajera...musi być luźna i tyle... Luźna jest. Mam ją już z 2 lata i teraz mnie wzieło na zmiane na mniejszą... A jak określić czy różnica między L i M jest duża czy mała? W długości i szerokości. Ile cm jest którsza i węższa. Wydaję mi się, że o około 1-2cm więc nie będzie to miało dużgo znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_bass Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witaj, Dużej różnicy nie ma, ale lepiej mieć trochę większą /L/ niż nawet dopasowaną /M/.Też mam zawsze z tym problem , ale wybieram większą rozmiarowo. Różnica może występować od 2-4 cm a to chyba niewiele.Odzież wędkarska nie może ograniczać ruchów, tak że nie wymieniaj na mniejszy rozmiar bo nie ma sensu .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Dokładnie tak jak mówisz przemo_bass Wszystkie ciuchy mam większe, luźniejsze. Przymierzyłem raz jeszcze tą L i jest dość luźna jak stoję bez ruchu, ale jeśli wyciągne ręce do góry lub na boki to już długość rękawów jest OK Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi