henrik22 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam miał któś do czynienia z tym kijkiem? Przymierzam sie właśnie do jego zakupu. Prosiłbym o jakieś sugestie. Albo ogólnie ktoś sie wypowie o spinnach okumy? Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez henrik22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrik22 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nikt nawet nie miał takiej ani podobnej wędki w ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jaka długość, akcja cw. Bo Dolnik trochę podobny do dragona guide select. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie zdziwił bym się gdyby okazało się ,że to bliźniacze kije. Nawet miałem takie wrażenie gdy Dragona Select Cobra (czy jakoś tam) pokazywał mi koleś w sklepie w PL.Od razu powiedziałem ,że dla mnie to Okuma , tylko w inych barwach.Oktany mieli w moich lokalnych sklepikach.Obecnie została jedna sztuka , przeceniona na 60 euro.Można do niej dobrać kołowrotek Okuma Trio w podobnych barwach.http://recordabu.blogspot.nl/2012/02/okuma-trio-30s.html Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrik22 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Jaka długość, akcja cw. Bo Dolnik trochę podobny do dragona guide select.jak w temacie dlg. 2,40 c.w. 5-20, co do akcji to nie wiem Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez henrik22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi