smakowy1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam,Może Któryś z kolegów orientuje się czy szpule od shimano stradic 2500 fa i nasci 3000 będą pasować do stradica 2500fc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Stawiał bym że nie, ale zapodaj zdjęcie to ci odpowiem. Chodzi o widok z góry (tarcze hamulca) i z dołu (klikadło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mam Nasci 2500 i do tego szpule od technium fc i stradic (chyba sfc). Wszystko pasuje Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez dawek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kolega zadał pytanie o szpule od FA w FC. Tak się składa, że mam szpule od FH, które wiem że są identyczne z FA. Więc jeżeli chce wiedzieć na 100%, to niech wrzuci zdjęcia od FC i powiem czy to samo. To, że tobie coś pasuje, nie znaczy że komuś innemu będzie. Szpule różnią się czasami drobnymi detalami, które uniemożliwiają wykorzystanie w innych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tak wygląda szpula od fc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 i jak tam wyniki? da rade coś innego wcisnąć do FC'ka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak mi podeszła szpula od shimano ELF 3000 SDH. Jest to płytka matchowa szpula. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez smakowy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi