Wilk_ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Może komuś przyda się informacja, że kilka dni temu sprawiłem sobie to cacko i już jest zapakowane do wysyłki - otrzymam drugi. Co prawda raz na kilkadziesiąt razy, ale nie wyłącza się wolny bieg po pokręceniu korbką, trzeba kombinować kciukiem, podnosić przycisk do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Daj znać jak będzie z tym podmienionym bo właśnie stoję przed decyzją zakupu tego multiplikatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ok, jutro wysyłam, pojutrze dostaną i wyślą drugi, zatem we czwartek, może w piątek będę miał. Dziwna sprawa, bo nie słyszałem o problemach nawet z tańszymi Abu. Najpierw zrobiło mi się to kilka razy w domu; wczoraj poszedłem z nim nad wodę porzucać i przez dwie godziny zrobiło się to z pięć razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Przyszedł dziś nowy, na pewno inny, bo tamten zaznaczyłem, pół dnia nim kręciłem i zrobiło się to samo. Tylko raz, ale zażądałem zwrotu pieniędzy. Teraz nie wiadomo, co kupić - każdy 2013 jest już niepewny, dopiero jesienią będzie jaki taki przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zła wiadomość Już miałem kupować a teraz pozostaje szukanie alternatywy. P.S. Gdzie kupowałeś swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Czasem w niektórych multikach tak miałem, że dopiero energiczniejsze pokręcenie spowodowało wyłączenie sie wolnego biegu. Procaster Rojo, Caenan i coś tam jeszcze. Quantum Accurist. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Godski, no właśnie coś takiego się robiło w obu. Stwierdziłem, że nie będę się cackał i oddałem. Za takie pieniądze nie powinno się tak robić, a wiadomo czy się naprawi, czy nie pogorszy i będę wówczas reklamował, czekał na naprawę - oddałem.Kupiłem na Allegro, ale nie będę podawał nazwy sklepu, bo nie ich wina, zachowali się super, raz przysłali nowy kołowrotek, drugi raz napisali, że zwrócą pieniądze - tylko co teraz kupić? Mam Curado 201e7, więc nie wchodzi w rachubę Revo STX - po co? Są podobne... Więcej już nie chciałbym wydać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Premier nie wypalił,to kup Curado 51... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zdejmowałeś szpulkę albo boczny panel? Pytam się bo trzeba dobrze nałożyć boczny panel żeby przycisk odbijał za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zdejmowałem, ale wydaje mi się, że dobrze założyłem z powrotem. I tak już po ptakach - poprosiłem o zwrot pieniędzy i chyba na razie nie będę kupował niczego w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A były wszystkie ruchome miejsca, mechanizmu zwalniającego nasmarowane jak zaglądałeś do środka? Bo to różnie bywa i przyczyna mogła być błaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiem, nie znam się na tym. Uznałem, że powinno działać a nie działa jak należy i oddałem. Pod wodzikiem było widać smar i to dużo.Poza tym, to multik naprawdę fajny, zwarty, leciutki, dobrze się z niego rzuca. Jak ktoś zna się na tym i potrafiłby sobie poradzić z tym mechanizmem, to na pewno byłby zadowolony. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi