Skocz do zawartości

Abu Revo Premier 2013 - reklamowany

Wilk_

Rekomendowane odpowiedzi

Może komuś przyda się informacja, że kilka dni temu sprawiłem sobie to cacko i już jest zapakowane do wysyłki - otrzymam drugi. Co prawda raz na kilkadziesiąt razy, ale nie wyłącza się wolny bieg po pokręceniu korbką, trzeba kombinować kciukiem, podnosić przycisk do góry. 

Ok, jutro wysyłam, pojutrze dostaną i wyślą drugi, zatem we czwartek, może w piątek będę miał. Dziwna sprawa, bo nie słyszałem o problemach nawet z tańszymi Abu. Najpierw zrobiło mi się to kilka razy w domu; wczoraj poszedłem z nim nad wodę porzucać i przez dwie godziny zrobiło się to z pięć razy.

Przyszedł dziś nowy, na pewno inny, bo tamten zaznaczyłem, pół dnia nim kręciłem i zrobiło się to samo. Tylko raz, ale zażądałem zwrotu pieniędzy. Teraz nie wiadomo, co kupić - każdy 2013 jest już niepewny, dopiero jesienią będzie jaki taki przegląd. 

Godski, no właśnie coś takiego się robiło w obu. Stwierdziłem, że nie będę się cackał i oddałem. Za takie pieniądze nie powinno się tak robić, a wiadomo czy się naprawi, czy nie pogorszy i będę wówczas reklamował, czekał na naprawę - oddałem.
Kupiłem na Allegro, ale nie będę podawał nazwy sklepu, bo nie ich wina, zachowali się super, raz przysłali nowy kołowrotek, drugi raz napisali, że zwrócą pieniądze - tylko co teraz kupić? Mam Curado 201e7, więc nie wchodzi w rachubę Revo STX - po co? Są podobne... Więcej już nie chciałbym wydać....

Nie wiem, nie znam się na tym. Uznałem, że powinno działać a nie działa jak należy i oddałem. Pod wodzikiem było widać smar i to dużo.
Poza tym, to multik naprawdę fajny, zwarty, leciutki, dobrze się z niego rzuca. Jak ktoś zna się na tym i potrafiłby sobie poradzić z tym mechanizmem, to na pewno byłby zadowolony.

Edytowane przez Wilk_