janusz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam Kolegów i mam ogromną prośbę do użytkowników dwóch multików SHIMANO , tj. Antaresa 5 i Calisio 100A (może ktoś ma takie multiki). A moja prośba dot. podania średnicy zewnętrznej oraz wagi pustej szpuli w/w multików.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Soorki, drobne sprostowanie. Chodziło mi o Calaisa 100A . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cześć Janusz,Jutro zadzwonię bo dzisiaj z moich planów niewiele wyszło. Podaję średnice: Calais 100A - 34mm (masa około 12g)Antares 5 - 37mm (nie wiem) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi