Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Czy śmierć Jacka Jóźwiaka uhonorowano nekrologami w naszych kolorowych periodykach ?Wczoraj się zgadaliśmy nad rzeką ze znajomym , który jak twierdzi , ode mnie się o zejściu dowiedział , bo na łamach ich nie zauważył . A ja nie nie wiem , bo nie czytam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Czy śmierć Jacka Jóźwiaka uhonorowano nekrologami w naszych kolorowych periodykach ?Wczoraj się zgadaliśmy nad rzeką ze znajomym , który jak twierdzi , ode mnie się o zejściu dowiedział , bo na łamach ich nie zauważył . A ja nie nie wiem , bo nie czytam ..Pytasz, a wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie wykorzystujmy tej smutnej okoliczności tylko po to, by kolejny raz dowalić miesięcznikom wędkarskim, miejsca nie szkoda im tylko na reklamę, żadna nowina. Ślad w kulturze wędkarskiej po Jacku Jóźwiaku pozostanie świeży nawet wtedy, gdy dzisiejsze kolorowe pisma będą się mogły poszczycić co najwyżej śladem po podtarciu tyłka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Z PZW to był na wojennej ścieżce , ale w tych innych , kultowych wydawnictwach , przecież pracował , kolegował .. Nie dziwi mnie niski poziom miesięczników . Jaki pan , taki kram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Sądzę, że wędkarstwo każdy powinien przeżywać na swój własny sposób, ale najważniejsze jest, aby swym podejściem do niego nie szkodzić przyrodzie. Żyć w zgodzie z własnym sumieniem. Czemu ma służyć ta debata czy uhonorowano czy nie ?Uhonorujmy w własnym zakresie, modlitwa, westchnieniem czy jak kto lubi. Powyższy cytat z Krzysztofa Gembalskiego "Mój wędkarski życiorys..." (2008) gdzie opisuje jaki wpływ na Jego Osobę miała książeczka Św. P. Pana Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 K Pon .. Nekrolog to jest przede wszystkim informacja . Specyficzna , ale jednak ważna dla odbiorców informacja . Smutna dla przyjaciół i ludzi co zmarłego cenili , a jakże radosna dla coraz liczniejszego motłochu . Bo motłoch też ma przecież swoje niezbywalne prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Czasem warto chwilę się wstrzymać z osądami... http://i47.tinypic.com/2ylmi9v.jpg Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W tzw. "Wódkarskim Świecie" nic nie było, nawet na ostatniej stronce... Ani w marcowym (no może wcześniej drukowany), ani w kwietniowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W tzw. "Wódkarskim Świecie" nic nie było, nawet na ostatniej stronce... Ani w marcowym (no może wcześniej drukowany), ani w kwietniowym... link z "Wódkarskiego Świata"... numer majowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Aaaaa, chiba że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No właśnie.... dlatego zacytuję jeszcze raz, zamykając temat z mojej strony: Czasem warto chwilę się wstrzymać z osądami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Czyli jednak znajomi z którymi pracował razem nie zapomnieli. Jestem nowy, ale chciałbym dodać że to właśnie od książeczki "Lekki spinning" zaczęła się moja przygoda spinningowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi