Skocz do zawartości
  • 0

Warszawski Mini Zlot jerkbait.pl - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Pomysł zorganizowania Mini-Zlotu wędkarzy z forum Jerkbait.pl z Warszawy narodził się przypadkowo. Podczas łowienia przy jednym z warszawskich mostów, spotkało się dwóch pasjonatów łapania drapieżników na spinning i casting. Jak się później okazało, obaj byli członkami społeczności Jerkbait.pl – pirania74 i SzymusS.

Zapraszam do lektury artykułu Warszawski Mini Zlot jerkbait.pl.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzięki wielkie autorom za pracę nad relacją, fantastycznie się czytało! Remek dziex za zaangażowanie za sprawą którego relacja pojawiła się tak szybko! Wiemy, że działałeś pod presją i mimo ograniczonego czasu dałeś radę ;) Jeszcze raz dzieki wszystkim do szybkiego zobaczenia!

• 0

@SzymusS i @Pirania74,

dzięki za relację i za organizację spotkania.

Widać, że było miło i że dobrze się bawiliście.

Żałuję, że mnie nie było, ale sprawy rodzinne okazały się ważniejsze. Następnym razem postaram się być. :D

rognis_oko - dzięki Cieszę się że wszystkim było wesoło i się podobało :D Już czas myśleć o podobnym zlociku :D

• 0

Kiedy następne takie spotkanie? :mellow: W Górę Wisły są też ciekawe miejscówki........ :mellow:

Pike, następne spotkanie to chyba zorganizujemy na wiosnę W niedzielę może gdzieś wyskoczę na cały dzionek :D Pozdrawiam

P.S jeśli pogoda ci niestraszna, mozemy się spotykać gdzieś nad Wisłą w poszukiwaniu sandaczy :D

• 0

czesc

przeczytalem o Waszym zlocie w Ostrowku i bardzo zaluje ze mnie z Wami nie bylo. Mieszkam od Ostrowka 5 km i chetnie bym z Wami polowil. Ale.. Na kolejny zlot proponuje okolice Piwonina, Radwankowa to zaledwie 3 km w gore Wisly od Ostrowka. Duzo ciekawych i rybnych miejsc. Ostatnie moje lowienie 23 klenie i 3 jazie - oczywiscie wszystkie ryby wrocily do wody. Regularnie lowie tez w tamtych okolicach szczupaki i sandacze.

pozdrawiam i mam nadzieje ze niebawem dolacze do Was z wedka

karpc Piotrek

• 0

Kiedy następne takie spotkanie? :mellow: W Górę Wisły są też ciekawe miejscówki........ :mellow:

Pike, następne spotkanie to chyba zorganizujemy na wiosnę W niedzielę może gdzieś wyskoczę na cały dzionek :D Pozdrawiam

P.S jeśli pogoda ci niestraszna, mozemy się spotykać gdzieś nad Wisłą w poszukiwaniu sandaczy :D

Paaaaweł, czy ja wyglądam na takiego co się pogody boi?? :angry: A co do niedzieli to ja chętnie, tylko, ze o 15 musiał bym spadać. Proponuję właśnie troszkę w górę Wisły, kilka km :D