mansik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak wiadomo zima w tym roku była dość długa, więc było to dobrą okazją żeby spróbować zrobić coś swojego.Był to mój drugi sezon zimowym z woblerami, choć ubiegłoroczne poczynania można byłoby określić bardziej jako nieudany prolog gdzie wiodła prym lipa, dosłownie i w przenośni W tym roku postanowiłem że zacznę od balsy, co okazało się lepszym pomysłem.Dodam parę zdjęć Bezsterowce 7 cm około 10g wagi tutaj jeszcze przed lakierowaniem mniej klasyczne ubarwienie 2,5 g maluszki w ramach eksperymentu cykady tez były epizodem tej zimy Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Z myślą o bolkach i coś tam mniejszego. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak masz możliwość to wrzuć pracę tych bezsterowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ostatnio ukręcone, zdarzyło się im już nawet połowic 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 spoko wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ciekawi mnie szczegolnie praca tych mikrusow 2,5cm, fajne wobasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Z tego co pamiętam, dość agresywnie migotały, ale brak wiary w ich skuteczność sprawił ze przepadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Odkopie Prawie rok moje bez sterowce przeleżały w pudełku, nie ma to jak wiara w przynętę Ale ostatnio coś mnie naszło żeby zapoznać je z woda, 2 wypady, 4 rybki.Ciesze się w sumie. większa wersja sprawcy zamieszania.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 wyczekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi