Zdzisław Czekała Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam Łowimy, łowimy i to ładne Lipasy San Eldorado 43 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Panowie wątek kurzem się pokrywa, czy nic nie łowicie?? Przecież listopad to nie tylko sandokany i szczupaki ale również lipasy. Postaram sie wieczorem wkleic pare fotek z wczorajszego wedkowania na rozruszanie. Pzdr Jak mi w końcu streamerki ukręcisz to może jakiegoś pieska na muchę dorwę <_< A tak to mogę jedynie woblerkować i gumkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Piękne lipki, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Fajne liptony o to chodziło. Gratuluje. Daniel pamiętam o tych streamerkach. Myśle, że w tym tygodniu to nie dam rady ale po weekendzie będziesz je miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Łukasz to ja na styczeń już mam zamawiać? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam, W UK tez nie proznujemy Pogoda byla do bani ale za tydzien powinno byc lepiej.Butch - dzieki za zdjecia Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Gratuluje lipka, widzę, że na wyspach to jakieś one takie blade, jak angole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No proszę, widzę Michał że nie próżnujesz. Może w przyszłym roku uda mi się w końcu przeTESTować ten Test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam, Ryba pochodzi z potoku kredowego, z bardzo jasnym podlozem stad takie kolory. Niektore pstragi sa strasznie podobne do malych troci @Pablom- jasne przyjezdzaj Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Fajne liptony o to chodziło. Gratuluje. Daniel pamiętam o tych streamerkach. Myśle, że w tym tygodniu to nie dam rady ale po weekendzie będziesz je miał. W weekend po rybach możemy razem jakieś muchy pokręcić to od razu się pouczę Tu jakieś moje rybki z ostaniego muchowania (chyba z miesiąc temu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Bujo, Daniel gratulacje.No prosze jak się wątek rozbujał <_< o to chodziło.Paweł, wszystko zależy od tego ile tych much będziesz potrzebował. Jeśli jakąś większą ilośc to lepiej odzywaj się wcześniej.Daniel, materiały moge zabrac na wyjazd i wieczorem możemy coś pokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Trochę dla sebie na rozpoczęcie sezonu, zobacze co mam i dam Ci znać czego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Łukasz, jak dla mnie cool - dobra okazja. Może jakiegoś pieska uda się w końcu na steramerka dorwać, jeszcze trochę czasu zostało. Może z muchami na którąś moją miejscówkę sandaczową wyskoczymy? Taki 60'ak na muchówce może fajnie zabalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Moje weekendowe lipieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Śliczne kardynały Udany wędkarski dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Gratuluje Fajne zdjęcia i przepięknie wybarwione Sanowe Lipasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Rybki nawet nieźle brały ale dopiero we wtorek trafiłem idealnie z muchą. Praktycznie każde położenie kończyło się braniem. Oj działo się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No to i ja sie pochwale. Ostatnie 40 minut z weekendowej wyprawy. Pompano weszly na plycizny podczas odplywu. Ta rybka, na wedce klasy 9 dawala ognia jak kilkukilowy szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi