Bujo Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam, Pstragi tez byly:) Na zdjeciech kolega Krzys z rybami 61 i 54 cm. Byl jeszcze 62 i kilkanascie powyzej 45-57 zm ale wszystko w swoim czasie Pozdrawiam i zycze sukcesow na muche i nie tylko Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Super. Gratulacje. Fajną mieliście pogode. Tutaj niestety zima trzyma ale jakie by nie były warunki w połowie marca ruszam rozprostować linke po zimie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ryby super. Kapelusz jeszcze bardziej super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Bujo ładne te Angielskie pstrągale i lipki.A kapelusz bajka Dzisiaj drugi raz w tym sezonie zrobiłem wypad z muchóweczką na pobliski zbiornik zaporowy troszke poćwiczyć rzuty i oswoić się z muchóweczką, a przy okazji poprawilem swój rekordzik o 24 cm bo nowy ma 64cm. Ale jazzzda była tego nieda sie opisać.Chociaż parę fotek pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jeszcze jedno. Za ten rekordzik dziękuje MIFKOWI i MILO bo przez nich poza muchą to świata niewidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Gratulacje ! Bardzo ładny kolor ma ten pstrąg. Widze ze wziął na czerwoną nimfę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 strach pomyśleć co by było jakbyś na ryby poszedł z tą muchóweczką a nie tylko porzucać piękne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Prtrąg naprawde ślicznie wyglądał.A złowiony na mini streamerka/puchowca na haku nr 8 do mokrej muszki.Na tego właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Gratulacje Trout, może i ja w końcu linkę rozprostuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam Miłośników MUCHY. Jak to na wiosnę bywa, szukam paru nowych zabawek na sezon...Przeglądając ciekawe strony z możliwością kupna trafiłem na COŚ co zamieniło mi uśmiech w banana i rozsmaczyło kubki smakowe. Jedyny problem to stan konta i tu się uczta kończy...Może ktoś z Was zada szyku nad Sanem lub Dunajcem... Pozdrawiam Serdecznie http://cgi.ebay.com/THOMAS-THOMAS-RARE-EDITION-BAMBOO-STANLE Y-E-BOGDAN_W0QQitemZ320340877461QQcmdZViewItemQQptZLH_Defaul tDomain_0?hash=item320340877461&_trksid=p3286.c0.m14& ;_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A131 8%7C301%3A0%7C293%3A10%7C294%3A50#ebayphotohosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam Miłośników MUCHY. Jak to na wiosnę bywa, szukam paru nowych zabawek na sezon...Przeglądając ciekawe strony z możliwością kupna trafiłem na COŚ co zamieniło mi uśmiech w banana i rozsmaczyło kubki smakowe. Jedyny problem to stan konta i tu się uczta kończy...Może ktoś z Was zada szyku nad Sanem lub Dunajcem... Pozdrawiam Serdecznie http://cgi.ebay.com/THOMAS-THOMAS-RARE-EDITION-BAMBOO-STANLE Y-E-BOGDAN_W0QQitemZ320340877461QQcmdZViewItemQQptZLH_Defaul tDomain_0?hash=item320340877461&_trksid=p3286.c0.m14& ;amp ;_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A131 8%7C301%3A0%7C293%3A10%7C294%3A50#ebayphotohostingEkhmm.... Nie kupiłeś jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Waldek - miałem ochotę kupić ale uchwyt dolnika mi nie pasuje - wolę korek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Z ust mi to wyjąłeś Dziwny jakiś taki Ale, w tej cenie, masz i tak całkiem fajne combo, ze STANLEY E BOGDAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Tak mówiąc poważnie, to cena wydaje się dość mocno ten ..tego... wysoka. Ja rozumiem, że to rękodzieło, że materiały dobre, niemniej jednak ponad 14 tys dolców za 2,10 m trzciny i 200 g. aluminium - moim zdaniem lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ma ktoś może jakieś fajne stronki z robieniem much krok po kroku??Jeśli tak proszę o priv albo link w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 To powinieneś mieć - podstawa... http://allegro.pl/item584531222_sztuczne_muszki_poradnik_wed karzy_na_wiosne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 www.youtube.comwpisz w wyszukiwarce fly tyingwyskoczy Ci masa materiału - od ogólnych lekcji po dokładne krok po kroku poszczególny wzorów.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dzięki na youtube nie wydaje się to już takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Panek http://grayling.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=15&Itemid=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nawet z zepsutego iPhona mozesz muszke zrobic. http://blog.makezine.com/archive/2008/09/iphone_accidentally _dropp.html?CMP=OTC-0D6B48984890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To powinieneś mieć - podstawa... http://allegro.pl/item584531222_sztuczne_muszki_poradnik_wed karzy_na_wiosne.html Kazdy ma inne wyobrazenie dobrej ksiazki. Wedlug moich kryteriow ta ksiazka jest fatalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To powinieneś mieć - podstawa... http://allegro.pl/item584531222_sztuczne_muszki_poradnik_wed karzy_na_wiosne.html Kazdy ma inne wyobrazenie dobrej ksiazki. Wedlug moich kryteriow ta ksiazka jest fatalna Trudno się nie zgodzić.... z trudem przebrnąłem i nie przez całą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To powinieneś mieć - podstawa... http://allegro.pl/item584531222_sztuczne_muszki_poradnik_wed karzy_na_wiosne.html Kazdy ma inne wyobrazenie dobrej ksiazki. Wedlug moich kryteriow ta ksiazka jest fatalna Trudno się nie zgodzić.... z trudem przebrnąłem i nie przez całą. Mozna sie niezle zrazic do wiazania much, a przeciez to jest naprawde proste.Ksiazka moze zawierac trudne tematy i do tego omowione szczegolowo, ale musi to byc odpowiednio skomponowane. Trzeba wprowadzac czytelnika w temat tak, zeby caly czas rozumial to co czyta. Zazwyczaj wychodzi sie od ogolu do szczegolu. Co to jest, do czego sluzy, na jakie czesci sie dzieli itd. Jesli temat dotyczy rzeczy technicznych to lopatologia jest wskazana. Nie mozna pisac, ze nawijamy pioro okrywkowe ptaka X od lewa na prawo etc. i nie zobrazowac tego zdjeciami czy dobrymi rysunkami. No i do tego piora i ich zdjecia pokazane sa na koncu ksiazki. To samo z roznymi pojeciami. Mozna ich uzywac, ale trzeba zalozyc ze czytelnik nie zna ich znaczenia, wiec tzreba na biezaco je tlumaczyc. Chyba ze ksiazka jest skierowana do znawcow tematu, ale tacy nie beda jej czytac ... p.s. Nie mam polskiej czcionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi