Skocz do zawartości

Wędkarstwo muchowe

SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt;

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Bujo ładne te Angielskie pstrągale i lipki.A kapelusz bajka :D

Dzisiaj drugi raz w tym sezonie zrobiłem wypad z muchóweczką na pobliski zbiornik zaporowy troszke poćwiczyć rzuty i oswoić się z muchóweczką, a przy okazji poprawilem swój rekordzik o 24 cm :mellow: bo nowy ma 64cm. Ale jazzzda była :D tego nieda sie opisać.

Chociaż parę fotek pokaże.

post-199-1348914287,3036_thumb.jpg

post-199-1348914287,679_thumb.jpg

Witam Miłośników MUCHY.

Jak to na wiosnę bywa, szukam paru nowych zabawek na sezon...

Przeglądając ciekawe strony z możliwością kupna trafiłem na COŚ co zamieniło mi uśmiech w banana i rozsmaczyło kubki smakowe. Jedyny problem to stan konta i tu się uczta kończy...

Może ktoś z Was zada szyku nad Sanem lub Dunajcem...

Pozdrawiam Serdecznie

http://cgi.ebay.com/THOMAS-THOMAS-RARE-EDITION-BAMBOO-STANLE Y-E-BOGDAN_W0QQitemZ320340877461QQcmdZViewItemQQptZLH_Defaul tDomain_0?hash=item320340877461&_trksid=p3286.c0.m14&amp ;_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A131 8%7C301%3A0%7C293%3A10%7C294%3A50#ebayphotohosting

Witam Miłośników MUCHY.

Jak to na wiosnę bywa, szukam paru nowych zabawek na sezon...

Przeglądając ciekawe strony z możliwością kupna trafiłem na COŚ co zamieniło mi uśmiech w banana i rozsmaczyło kubki smakowe. Jedyny problem to stan konta i tu się uczta kończy...

Może ktoś z Was zada szyku nad Sanem lub Dunajcem...

Pozdrawiam Serdecznie

http://cgi.ebay.com/THOMAS-THOMAS-RARE-EDITION-BAMBOO-STANLE Y-E-BOGDAN_W0QQitemZ320340877461QQcmdZViewItemQQptZLH_Defaul tDomain_0?hash=item320340877461&_trksid=p3286.c0.m14&amp ;amp ;_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A131 8%7C301%3A0%7C293%3A10%7C294%3A50#ebayphotohosting

Ekhmm.... Nie kupiłeś jak widzę :lol:

Kazdy ma inne wyobrazenie dobrej ksiazki. Wedlug moich kryteriow ta ksiazka jest fatalna :D

Trudno się nie zgodzić.... z trudem przebrnąłem i nie przez całą.

Kazdy ma inne wyobrazenie dobrej ksiazki. Wedlug moich kryteriow ta ksiazka jest fatalna :D

Trudno się nie zgodzić.... z trudem przebrnąłem i nie przez całą.

Mozna sie niezle zrazic do wiazania much, a przeciez to jest naprawde proste.

Ksiazka moze zawierac trudne tematy i do tego omowione szczegolowo, ale musi to byc odpowiednio skomponowane. Trzeba wprowadzac czytelnika w temat tak, zeby caly czas rozumial to co czyta. Zazwyczaj wychodzi sie od ogolu do szczegolu. Co to jest, do czego sluzy, na jakie czesci sie dzieli itd. Jesli temat dotyczy rzeczy technicznych to lopatologia jest wskazana. Nie mozna pisac, ze nawijamy pioro okrywkowe ptaka X od lewa na prawo etc. i nie zobrazowac tego zdjeciami czy dobrymi rysunkami. No i do tego piora i ich zdjecia pokazane sa na koncu ksiazki. To samo z roznymi pojeciami. Mozna ich uzywac, ale trzeba zalozyc ze czytelnik nie zna ich znaczenia, wiec tzreba na biezaco je tlumaczyc.

Chyba ze ksiazka jest skierowana do znawcow tematu, ale tacy nie beda jej czytac ...

p.s. Nie mam polskiej czcionki