kryst Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 @Rognis_Oko Czy w tym roku planujesz jakąś akcję temacie zarybień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Oczywiście, że tak.Cały czas czekam na kontakt z ośrodka zarybieniowego.Jak będę miał konkretne info to powiadomię zainteresowanych tematem.Trzymam rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 24 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Super Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Super Pzdr. Kryst Kryst,A ode mnie - oczywiście jako jeden z głównych sponsorów jesteś serdecznie zaproszony na akcję zarybieniową - jako jeden z ojców chrzestnych pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 @Remek Czuję się zaszczycony Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ile jakby to powiedzieć ,,cegiełka kosztuje na zarybienia.Może bym raz bym powstrzymał się od zakupów w sklepie wędkarski a pieniądze bym poświecił na zarybienia PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 @@slider@ Musimy poczekać na ruch za strony Rognis'a. W zeszłym roku zorganizował całkiem, całkiem emocjonującą licytację. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 na celowniku nadal RAPA? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 na celowniku nadal RAPA? <_< Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Nadal czekamy na rybki. Muszą zostać odłowione z basenów hodowlanych i muszą przejść badania.W ciągu dwóch tygodni powinienem znać dokładną datę odbioru rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 KOLEDZY, potrzebna jest pomoc jednego z Was!Zamówione bolenie musimy odebrać z ośrodka zarybieniowego w ten weekend.Potrzebuję chętnego, który posiada, tzw. samochód służbowy z możliwością tankowania służbowego, czyli bez kosztów prywatnych.Samochodem pojechalibyśmy w sobotę lub niedzielę z samego rana w okolice Olsztynka. Tam na miejscu odbierzemy bolenie i w drodze powrotnej, pojedziemy nad Narew aby zrobić zarybienie. Oczywiście potrzebuję też 1 lub 2 osób chętnych, które pojadą z nami i które nam pomogą w zarybieniu. Jest to BARDZO PILNE i odpowiedź muszę mieć do jutra, do godziny 12.00. Czekam na chętnych. p.s.jadąc służbowym samochodem, unikniemy wydatków na benzynę, przez co przeznaczymy dużo więcej pieniędzy na zakup boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @sebek W niedzielę rano ruszamy. Podaj godzinę i miejsce spotkania. mam prywatnego Voyager'a. O koszty się nie martw. To bedzie dla mnie przyjemność. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam Tak jak wcześniej napisałem na priva. ja z wielką chęcią pomogę przy wszelakich czynnościach związanych z zarybieniem. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @sebek Zapomniałem Cell: +48 607 360 957 Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @Kryst, dziękuję za pomoc! Bardzo miło z twojej strony. Twój numer mam i jutro dzwonię. @Kubson, dzięki. Dam znać na prv. Jest ktoś jeszcze chętny do pomocy?Przydałaby się jeszcze jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ekipa w komplecie. Jedziemy z Krystem. Pomogą nam Tommek i Kubas. Dzięki chłopaki! W niedzielę, wyrośnięte boleniki będą pływały w Narwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a chciałem zapytać, ile ich kupujecie i jaki to koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 a chciałem zapytać, ile ich kupujecie i jaki to koszt? Wszystko opiszę w krótkiej relacji po zarybieniu Mogę tylko powiedzieć, że ryb nie będzie wcale tak dużo, ale za to będą wyrośnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 @Sebek Potrzebuje trachę więcej info nt. punktu docelowego. Może masz kod pocztowy lub nazwę większej osady? <_< Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 @Sebek Potrzebuje trachę więcej info nt. punktu docelowego. Może masz kod pocztowy lub nazwę większej osady? <_< Pzdr. Kryst Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Już po. Rybcie pływają w rzece W najbliższym czasie, na stronie główniej pojawi się krótka relacja z zarybienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Kuba, Sebek i Tomek! Dzięki za wspólną, wspaniałą przygodę. A inni niech nam trochę zazdroszczą <_< Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Chłopaki, dzięki za wypad, nie często zdaża się połączyć przyjemne z pożytecznym, tym razem tak było !!!! Pozdro.Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Również dziękuje było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
@Rognis_Oko
Czy w tym roku planujesz jakąś akcję temacie zarybień?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi