Skocz do zawartości

Prywatne łowiska, pensjonat, pensjonat lub hotel...

platynowłosy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie.

Mam nietypową sprawę.

Mój Przyjaciel, Piotr, Polak mieszkający od 50 lat za granicą, dobry wędkarz, tak ja ja 60-latek, chciałby przyjechać z żoną do Polski. Po raz pierwszy na prawdziwy urlop, na fajne łowisko prywatne.

Warunek: jako, że przyjazd z Żoną, więc musi być pensjonat lub hotel. Ja nic nie wiem na taki temat....

Może Panowie coś zasugerujecie?

Pozdrawiam

Alek

Boksze, Arek proponuję. Cos powinno pływać. Łódki super. Żarcie też . Nie tanio, ale też bez tragedi. Tylko zadupie i nie wiem czy białogłowie to będzie odpowiadało. Za to w okolicy Puńsk, Sejny i jeszcze kilka innych ciekawych miejsc. Tylko na weekend majowy małe szanse na miejsce. Tel do własciciela Andrzeja 605888455 lub 875621003. Jak coś to na priv. Dawno tam nie byłem ale wcześniej kilkadziesiat razy byłem. Andrzeja znam/znałem dobrze.

Byłem tam w zeszłym roku. Miejsce naprawdę ładne i ciche. Dania, jakie serwuje żona właściciela też palce lizać. Tylko.....w tym jeziorze trochę pusto, dwa dni pływania i tylko 3 pistolety, ale może miałem niefarta poprostu.

Mowa oczywiście o Boksze

Edytowane przez Gazdzior
  • Like 1

Ja przyłożę się do słabej opinii nt Bokszy. Byłem 2 razy po tygodniu. Raz w czerwcu i raz w maju. Takie same wyniki mam na jeziorach PZW Suwałki w okolicach Ełku/Olecka. Zdjęcia "z okazami" które widnieją na ich stronie są bardzo stare co już daje do myślenia, aczkolwiek jeśli ktoś lubi ciszę i spokój oraz dziczyznę prawie codziennie na obiad to polecam.

Edytowane przez rower26

Mifek a jaki grill superowy jest i do hotelu blisko :) .

tak jak mowisz... Dodam że doslownie z grilla przy hotelu boleniowka mozna dorzucic do rzeki... Andrzej Stanek i inni moga potwierdzić... bo w nich celowałem :) legendadarnym Kijem z Marsa :)

Polecam Piaseczno. Choć łatwo nie jest, wiele osób, które tak na szybko chciały coś wyciągnąć z tej pięknej wody, srodze się zawiodły. Albo pytać i prosić o radę/naukę p. Natalię lub p. Artura lub - dla ambitnych - próbować, próbować, próbować.

Ale miło, smacznie i pięknie tam jest. Na tzw. rekreacje się nada na pewno.

Niedaleko na karpiowym Wygoninie niepostrzeżenie urosły bardzo fajne szczupaki ale się spaliło, niestety..

Jestem, jestem chłopaki. Ja też polecam hotelik Nad Przełomem. Super miejsce na odpoczynek. W zasięgu ręki pokoje, restauracja, ładnie utrzymany teren zewnętrzny z grillem no i przepiękna rzeka. Sam zastanawiam się, czy jesienią nie wybrać się z rodzinką w to miejsce.