platynowłosy Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam Panowie. Mam nietypową sprawę.Mój Przyjaciel, Piotr, Polak mieszkający od 50 lat za granicą, dobry wędkarz, tak ja ja 60-latek, chciałby przyjechać z żoną do Polski. Po raz pierwszy na prawdziwy urlop, na fajne łowisko prywatne.Warunek: jako, że przyjazd z Żoną, więc musi być pensjonat lub hotel. Ja nic nie wiem na taki temat....Może Panowie coś zasugerujecie? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Boksze, Arek proponuję. Cos powinno pływać. Łódki super. Żarcie też . Nie tanio, ale też bez tragedi. Tylko zadupie i nie wiem czy białogłowie to będzie odpowiadało. Za to w okolicy Puńsk, Sejny i jeszcze kilka innych ciekawych miejsc. Tylko na weekend majowy małe szanse na miejsce. Tel do własciciela Andrzeja 605888455 lub 875621003. Jak coś to na priv. Dawno tam nie byłem ale wcześniej kilkadziesiat razy byłem. Andrzeja znam/znałem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/662717484/Pensjonat-nad-jeziorem-Boksze.htmlAndrzej o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Łowisko Piaseczno ... jest prywatna woda, są ryby. Pensjonat też się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Byłem tam w zeszłym roku. Miejsce naprawdę ładne i ciche. Dania, jakie serwuje żona właściciela też palce lizać. Tylko.....w tym jeziorze trochę pusto, dwa dni pływania i tylko 3 pistolety, ale może miałem niefarta poprostu. Mowa oczywiście o Boksze Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Gazdzior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 też polecam j.Piaseczno jedno z niewielu miejsc w PL na naprawdę dobrym poziomie. Mnóstwo rożnych pstrągów,szczupaki,okonie no i żona się nie zanudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja przyłożę się do słabej opinii nt Bokszy. Byłem 2 razy po tygodniu. Raz w czerwcu i raz w maju. Takie same wyniki mam na jeziorach PZW Suwałki w okolicach Ełku/Olecka. Zdjęcia "z okazami" które widnieją na ich stronie są bardzo stare co już daje do myślenia, aczkolwiek jeśli ktoś lubi ciszę i spokój oraz dziczyznę prawie codziennie na obiad to polecam. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Fakt, dawno tam nie byłem. Ale to chimeryczna woda. W tym roku może podjadę zweryfikuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Polskie łowiska są wyjątkowo chimeryczne ciekawe dlaczego .Boksze jest fajne ale rybostan jak wszędzie .Osobiście polecam Piaseczno kobieta się nie zanudzi a połowić idzie zacnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 lowisko nie jest prywatne... ale wrazenia estetyczne w - KOSMICZNEhttp://www.nadprzelomem.pl/no i szansa na królową podhala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Mifek a jaki grill superowy jest i do hotelu blisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 PanowieDoceniam, dziękuję i proszę o ew jeszcze..PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Mifek a jaki grill superowy jest i do hotelu blisko . tak jak mowisz... Dodam że doslownie z grilla przy hotelu boleniowka mozna dorzucic do rzeki... Andrzej Stanek i inni moga potwierdzić... bo w nich celowałem legendadarnym Kijem z Marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 tak jak mowisz... Dodam że doslownie z grilla przy hotelu boleniowka mozna dorzucic do rzeki... Andrzej Stanek i inni moga potwierdzić... bo w nich celowałem legendadarnym Kijem z Marsa I po węgierskim dopalaczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ciiiiii bo sie wyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ech łza się w oku kręci na wspomnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 tak jak mowisz... Dodam że doslownie z grilla przy hotelu boleniowka mozna dorzucic do rzeki... Andrzej Stanek i inni moga potwierdzić... bo w nich celowałem legendadarnym Kijem z Marsa Tego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nad Popradem polecam Pancerzówkę najlepiej wczesną jesienią, brzany, lipienie a i na głowatke jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tego grilla Dwa głodomory z wioski .Gdzie to Marek się obraca.Mifas puść parę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 i widok z balkonu w kierunku trzech koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 a co do mareckiego to zyje i ma sie dobrze... nawet tu czasami zaglada... ale poki co to go praca nieco pochalania no i rodzinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Polecam Piaseczno. Choć łatwo nie jest, wiele osób, które tak na szybko chciały coś wyciągnąć z tej pięknej wody, srodze się zawiodły. Albo pytać i prosić o radę/naukę p. Natalię lub p. Artura lub - dla ambitnych - próbować, próbować, próbować.Ale miło, smacznie i pięknie tam jest. Na tzw. rekreacje się nada na pewno.Niedaleko na karpiowym Wygoninie niepostrzeżenie urosły bardzo fajne szczupaki ale się spaliło, niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jestem, jestem chłopaki. Ja też polecam hotelik Nad Przełomem. Super miejsce na odpoczynek. W zasięgu ręki pokoje, restauracja, ładnie utrzymany teren zewnętrzny z grillem no i przepiękna rzeka. Sam zastanawiam się, czy jesienią nie wybrać się z rodzinką w to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Piaseczno- czy to to łowisko?http://www.lowisko-piaseczno.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Piaseczno- czy to to łowisko?http://www.lowisko-piaseczno.pl/Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi