Kuba Standera Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://salmo-adventures.pl/blogs/index/page:1#na-muche-do-irlandii-za-darmo-58 Spodobała sie mi idea. Tylko @$%&* mieszkam na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A na miejscu - oddawaj paszport i do roboty żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tia, smaruj się tawotem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Chyba właśnie zostałem wędkarzem muchowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ktoś może sprawdzał o co chodzi? Na pewno gdzieś znajdzie się coś MAŁYM DRUCZKIEM PISANE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ten Tawot to podpowiedź :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 To takie za free na papierku Za całą resztę płacisz sam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Panowie spokojnie. Zadnych malych literek. Trudno ode mnie oczekiwac abym komus oplacal hotel i bilet lotniczy, ale mozna abym mu ten hotel zarezerwowal i pokazal palcem gdzie, jak, co i na co w danym momencie i miejscu lowic. A nawet usiadl z nim na wlasnej lodce i wyplynal na jezioro - jesli czas mi pozwoli. Wiedza i doswiadczenie maja swoja cene, ktora w tym konkretnym wypadku wynosi 0 euro. Oferta wazna do, ze tak powiem, wyczerpania zapasow Tak dlugo jak propozycja wisi w necie, jest wazna. Jesli kiedys zniknie, to znaczy ze ludzie uznali ze poza Skandynawia jest na swiecie inne miejsce, gdzie mozna polowic ryby na muche i jest tych ludzi duzo :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A jak gdzieś ktoś spina przemyci? To paszportu nie dostanie z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 O spiningu w ofercie nie ma mowy, zatem pytanie uwazam za bezzasadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Oferta tylko dla "muchozoli"? To jakaś dyskryminacja. Spinigowanie muchą ze spirulino pewnie też nie przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jakbyś chciał soli zakosztować, w co prawda mniej profesjonalnym towarzystwie to zapraszam19-26 czerwca gości kilku kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jakbyś chciał soli zakosztować, w co prawda mniej profesjonalnym towarzystwie to zapraszam19-26 czerwca gości kilku kolegówA czy ja - pomimo ze mieszkam na miejscu- tez moge przyjechac? Ze spirulino oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja myślę ze spotkamy się nad wodą wczesniej niż pod koniec czerwca ale jakby Cię klimaty zlotowe kręciły - jak najbardziej.Wczoraj mullety widziałem pierwsze od zimy, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Slyszalem, ze mulety najlepiej biora na blystki obrotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 TiaSzczególnie na mepsy z gnoju W tym przypadku - z piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jak może być tasiemiec, to przyjadę z własnym, trochę zaoszczędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zazdroszczę wam czasu i komfortu finansowego.Ja , po kilku miesięcznym bezrobociu to mogę sobie "soli zakosztować" co najwyżej w kopalni soli w Wieliczce. Na sbirulino w tutejszych holenderskich solankach to chyba nikt jeszcze nic nie złapał a w słodkiej wodzie w 99% kończy się obcinką szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zły kraj do bycia bezrobotnym po prostu wybrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi