Skocz do zawartości
  • 0

Targi Wedkarskie NA RYBY 2008

@slider@

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tarki Wędkarskie powinny być na stałe co roku w mieście, które ma najlepszą bazę i wieloletnie czyli jeszcze przedwojenne doświadczenie targowe. Do tego dobre i bliskie położenie do ważniejszych stolic jak Sztokholm, Oslo,Berlin, Kopenhaga, Londyn, Wiedeń czy Praha. Poza tym dość blisko do Barcelony z wiadomych względów. Czyli odpowiedz jest tylko jedna POZNAŃ !!!!

• 0

Tarki Wędkarskie powinny być na stałe co roku w mieście, które ma najlepszą bazę i wieloletnie czyli jeszcze przedwojenne doświadczenie targowe. Do tego dobre i bliskie położenie do ważniejszych stolic jak Sztokholm, Oslo,Berlin, Kopenhaga, Londyn, Wiedeń czy Praha. Poza tym dość blisko do Barcelony z wiadomych względów. Czyli odpowiedz jest tylko jedna POZNAŃ !!!!

Jak się jest z Gniezna to nie dziwi takie stanowisko :mellow:

• 0

Wydaje mi sie , ze Targi powinny byc w takiej lokalizacji, zeby bylo atrakcyjnie, biorac pod uwage dojazd wedkarzy z Canady i USA oraz Australii.

No bo to jest chyba jakies 3/4 rynku wedkarskiego, powinno sie wiec o nich zadbac, biorac pod uwage dobrze rozumiany interes imprezy... :D

Gumo

• 0

Chcialem powiedziec, ze czy sie zrobi w Poznaniu czy w W-wie to musi byc cos do ogladania, malo tego, trzeba to pozniej moc kupic w sklepie... :D

Jak dla mnie to i bez Targow mozna sie spotkac przy piwie i pogadac, bo w zasadzie to jest clue Targow (przynajmniej w moim przypadku)

Od dawna juz Targi sa m-cem dobijania interesow miedzy firmami, gapiow wpuszzca sie jakby przy okazji.

Chociaz musze przyznac, że osatnio jak byly Targi w W-wie kupilem na nich plecak Salix Alba, byl w bardzo atrakcyjnej cenie..

Popatrzyloby sie na blanki Talona, Lamiglasa, Loomisa, St.Croix, Batsona..ale chyba na imprezie w Pozananiu trudno bedzie liczyc na ten asortyment, mysle o wiekszej ilosci a nie jednostkowej wystawie redbuildera o regionalnym zasiegu?

Gumo

• 0

do Gumofilca@ spraw kilka

Pawle nie za bardzo rozumię tą zasobność rynku Australijskiego. Czy to ma być liczone z Aborygenami czy bez Aborygenów??? Bo sam Rex H. chyba u nas na targach się nie zaopatruje?

:(

A w sprawie piwa to ja jakoś nie pamiętam Cię z ostatniego spotkania??? A może za dużo wypiłem :D

pozdrawiam

• 0

Jakze to, Andrzeju? Spotkanie bylo nad jednym z takich czystych jezior...nie udalo sie na razie pojechac tam kontrolnie czy aby jakis sielawowiec dalby sie przechytrzyc ale trzeba bedzie przyszlosciowo cos wymyslic.. :unsure:

Co do zasobnosci rynkow, ktore podalem calosciowo to chyba nie bedziemy sie spierac. :D

Co do samej Australii to mysle, ze wartosc swiadczonych tam uslug wedkarskich stanowi solidna kwote, ktorej sie nie lekcewazy, jak np.rynkow wschodnich, sprzedajac towar 2 kategorii.

Chcialbym , zeby bylo inaczej ale wiodacy kierunek, jesli chodzi o wszelkie nowinki zostal podany: eBay, Cabelas, Basspro, Hot tackle,Japan tackle, Mudhole i....tym podobne. :D

Pozdro

Gumo

• 0

Strzałka dlaczego nie dałes predzej znac ? Przeciez mieszkasz blisko poznania,a tu jest nas coraz wiecej lowiacych na casta wiec ze spotkaniem nie było by problemu. Na nie które rzeczy szkoda czekać aż rok <_< Uwierz mi że warto ! Od kiedy chwyciłem pierwszy raz w ręce zestaw z multikiem nie myślę o żadnej innej metodzie łowienia ryb B)