@slider@ Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 http://naryby.mtp.pl/pl Myślałem ze co dwa lata są w Warszawie targi , a tu dwa lata z rzędu w Poznaniu. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Tarki Wędkarskie powinny być na stałe co roku w mieście, które ma najlepszą bazę i wieloletnie czyli jeszcze przedwojenne doświadczenie targowe. Do tego dobre i bliskie położenie do ważniejszych stolic jak Sztokholm, Oslo,Berlin, Kopenhaga, Londyn, Wiedeń czy Praha. Poza tym dość blisko do Barcelony z wiadomych względów. Czyli odpowiedz jest tylko jedna POZNAŃ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 :lol: :lol: :lol: PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Tarki Wędkarskie powinny być na stałe co roku w mieście, które ma najlepszą bazę i wieloletnie czyli jeszcze przedwojenne doświadczenie targowe. Do tego dobre i bliskie położenie do ważniejszych stolic jak Sztokholm, Oslo,Berlin, Kopenhaga, Londyn, Wiedeń czy Praha. Poza tym dość blisko do Barcelony z wiadomych względów. Czyli odpowiedz jest tylko jedna POZNAŃ !!!!Jak się jest z Gniezna to nie dziwi takie stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Sławku, a stanowisko kolegów z Warszawy i okolic?. Żaden z nich nie podał żadnego racjonalnego argumentu za Warszawą poza tym, że mieszkają w pobliżu. Każda pliszka swój ogonek chwali. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja się nie wypowiadam bo ze mnie żaden Warszawiak - raczej Poznaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 remas czyli tobie pasi Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 a ja sobie pozwolę na takie małe pytanko , czy któryś z naszych rodzimych rod builderów będzie może obecny na tych targach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Wydaje mi sie , ze Targi powinny byc w takiej lokalizacji, zeby bylo atrakcyjnie, biorac pod uwage dojazd wedkarzy z Canady i USA oraz Australii.No bo to jest chyba jakies 3/4 rynku wedkarskiego, powinno sie wiec o nich zadbac, biorac pod uwage dobrze rozumiany interes imprezy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Gumo, przecież mają Ławicę w Poznaniu i coś mi się zdaje, że dojazd z tamtego lotniska na MTP zabierze mniej czasu niż z Okęcia na Torwar. Ja tam wolałbym Warszawę bo mam bliżej ale ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Chcialem powiedziec, ze czy sie zrobi w Poznaniu czy w W-wie to musi byc cos do ogladania, malo tego, trzeba to pozniej moc kupic w sklepie... Jak dla mnie to i bez Targow mozna sie spotkac przy piwie i pogadac, bo w zasadzie to jest clue Targow (przynajmniej w moim przypadku)Od dawna juz Targi sa m-cem dobijania interesow miedzy firmami, gapiow wpuszzca sie jakby przy okazji.Chociaz musze przyznac, że osatnio jak byly Targi w W-wie kupilem na nich plecak Salix Alba, byl w bardzo atrakcyjnej cenie..Popatrzyloby sie na blanki Talona, Lamiglasa, Loomisa, St.Croix, Batsona..ale chyba na imprezie w Pozananiu trudno bedzie liczyc na ten asortyment, mysle o wiekszej ilosci a nie jednostkowej wystawie redbuildera o regionalnym zasiegu? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 do Gumofilca@ spraw kilkaPawle nie za bardzo rozumię tą zasobność rynku Australijskiego. Czy to ma być liczone z Aborygenami czy bez Aborygenów??? Bo sam Rex H. chyba u nas na targach się nie zaopatruje? A w sprawie piwa to ja jakoś nie pamiętam Cię z ostatniego spotkania??? A może za dużo wypiłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Jakze to, Andrzeju? Spotkanie bylo nad jednym z takich czystych jezior...nie udalo sie na razie pojechac tam kontrolnie czy aby jakis sielawowiec dalby sie przechytrzyc ale trzeba bedzie przyszlosciowo cos wymyslic.. Co do zasobnosci rynkow, ktore podalem calosciowo to chyba nie bedziemy sie spierac. Co do samej Australii to mysle, ze wartosc swiadczonych tam uslug wedkarskich stanowi solidna kwote, ktorej sie nie lekcewazy, jak np.rynkow wschodnich, sprzedajac towar 2 kategorii. Chcialbym , zeby bylo inaczej ale wiodacy kierunek, jesli chodzi o wszelkie nowinki zostal podany: eBay, Cabelas, Basspro, Hot tackle,Japan tackle, Mudhole i....tym podobne. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a ja sobie pozwolę na takie małe pytanko , czy któryś z naszych rodzimych rod builderów będzie może obecny na tych targach ?? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 @pablom, wybierasz się na targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 chyba pojade pozwiedzać, zobacze co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To musimy sie odpowiednio skrzyknąć bo ja też sie chyba wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak dobrze pójdzie a zajęć mi nie zaplanują to i ja mogę się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Panowie,Od razu mówię. Starym zwyczajem robimy spotkanie przy kufu w Poznaniu. Pierwszą kolejkę stawiam (w miarę swoich możliwości) PozdrawiamRemek I co Tofik . Ja tylko cytowałem Remka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Kurde wiedziałem że jestem ślepy ale żeby nie widzieć tego posta wiedziałem że źle robię kupując telefon zamiast laptopa i teraz przez ten mały ekran jakoś mało widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nie przejmuj się od czego są koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja wiem napewno że nie pojade bo targi to mam co dzień na allegro hehehe wlasnie na allegro jest tanio niz Targi 2008 w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 strzalka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No to ja będę może sobie wreszcie rzucę z casta bo w tamtym roku niemogłem się dopchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Strzałka dlaczego nie dałes predzej znac ? Przeciez mieszkasz blisko poznania,a tu jest nas coraz wiecej lowiacych na casta wiec ze spotkaniem nie było by problemu. Na nie które rzeczy szkoda czekać aż rok <_< Uwierz mi że warto ! Od kiedy chwyciłem pierwszy raz w ręce zestaw z multikiem nie myślę o żadnej innej metodzie łowienia ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
@slider@
http://naryby.mtp.pl/pl
Myślałem ze co dwa lata są w Warszawie targi
, a tu dwa lata z rzędu w Poznaniu.
Pozdrawiam
Slider
48 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi