dragon@ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam. Czy ktoś miał do czynienia z w/w wędką? Wklejanka czy nie? Jakieś spostrzeżenia? Miała by służyć do połowu jazi i kleni na małe wobki na rzece raczej średnim uciągu o szerokości 6-8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Hej, Mam ją od zeszłego sezonu, używana do wszystkiego upolowałem na nią spore szczupaczki sandacze i oczywiście multum okoni . Bardzo fajna praca. W tym przedziale cenowym jest ok, trochę kluchowata jak większość shimano z dolnej pułki, mnie to nie przeszkadzało.Aha pierwsza mi się złamała na zaczepie, ale wymienili na nową . Jak byś chciał coś więcej to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi