Greku35 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 WitajStan Wisły na dzień dzisiejszy to 514cm w Karsach.Stan ostrzegawczy przekroczony.Najlepsza woda na tych odcinkach to 120-160cm.Wiec wszystko zależny od pogody ale stawiam ze Wisła do łowienia będzie nie wczesnej jak ok. 2-tygodnie.Wiele dopływów ma stany alarmowe lub ostrzegawcze ,wiec za nim to spłynie i woda się oczyści niestety musi potrwać.2 tygodnie pod warunkiem że w górach znów nie popada , ziemia jest tak nasiąknięta że nawet niewielki opad powoduje wysokie przybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 2 tygodnie pod warunkiem że w górach znów nie popada , ziemia jest tak nasiąknięta że nawet niewielki opad powoduje wysokie przyboryTak jeśli nie doleje to ok 2-tygodnie.Tak jest zawsze.I było na początku maja po burzy w Brzesku woda W ciagu 2-tygodni opadła a i tak była bardzo mocno trącona,prześwitu było ok 20 cm.Tym razem będzie tak samo,Nawet powiem ze teraz jest większa niż na początku maja.Powiem więcej od początku maja w tamtych rejonach woda dobra do łowienia była może 3-5 dni.Jeszcze dobrze nie doszła do siebie a tu powtórka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Niestety wyjątkowo mokrą mamy wiosnę, u mnie na Białej i Dunajcu huśtawka odkąd śniegi stopniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Byłem dzisiaj, dalej wysoka ale opada w dobrym tempie ładnie gryzły bolki I jeszcze lepiej komary Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gobio jestes przykładem że na każdej wodzie da sie łowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dzisiaj skoki poziomu o metr ale coś tam połowiłem klenie jazie płotka i boleń z mininum forumowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Witama ja dzis 3 bolki i 6 kleni na PrzewoziePozdro Edytowane 17 Czerwca 2013 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam , gdzie na przewozie łowisz? Na 200 od Brzegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Tak i obok smierdziuchy. a także na wyspie, jak jest. A ty gdzie te klenie, ladne. Może sie kiedy wybierzemy razem ja z Cianowic. mieszkalem Nowa Huta wczesniej. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Do Nowego brzeska tez zagladam ale w tym roku nie bylem tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Raczej preferuje brzeg od strony nowej huty. Moze dzisiaj wieczorem sie wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Gorąco i jak złowiłeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Kąsają głównie komary. Coś tam wyjechało ale bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przejechałem wczoraj z wędką odcinek Wisły od "mostu Niepołomice" do Uścia Solnego i ....na plus że da się już łowić, Wisła jest około +0,5m do stanu "normalnego", do tego znacznie się oczyściła - przejrzystość około 30-40cm.Na minus, wczoraj szału nie było, brak aktywności bolesława, wieszały się jedynie małe jazie i klenie.Strasznie ciężko chodzi się po opaskach - mocno zamulone i śliskie, za to komary pierwsza klasa - szkoda że ich na wędkę nie da się łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witajcie koledzy czy może ktoś był dziś w okolicach mostu w Nowym Brzesku, ponieważ jutro mam zamiar polatać ze spinningiem w tych okolicach, a nie wiem jak z wodą - czysta, wysoka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Koloru nie powiem, aczkolwiek po burzach które przeszły wczoraj i dziś pewnie trącona a stan wody sprawdzisz tu : http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Wisla_do_Sanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Heji jak tam wisła w oklicach Nowego Brzeska da sie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szikakaaa Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam,jak z występowaniem sandacza na tym odcinku? Łowił je ktoś w nocy na wobler? Pozdrawiamtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi