SzymusS Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 I ponownie pojawia się pytanie - gdzie jest Vista Odp: kilka lat w tyle To ja jeszcze ostatnie słowo odnośnie off-topicu - ostatnio dostałem firmowego laptopa z vistą - mój boże, tak mało przyjaznego OS'a to ja dawno nie widziałem Spróbuj coś w tym znaleźć - szkoda słów i czasu Już w zwykłym ubuntu za free początkujący użytkownik bardzo szybko znajdzie wszystko co trzeba, a tam - ech ... Dobra - a teraz odnośnie baitcastingu - bardzo fajny pomysł ! Łatwo wyszukać interesujące informacje, natomiast nowi użytkownicy multiplikatorów będą mieli wyklarowaną sytuację, gdzie w polskim Internecie można zaczerpnąć trochę wiedzy lub zadać nurtujące pytanie do osób o większym doświadczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witaj Szymus.Trochę nie na temat, ale ja nie dałem się wrobić w vistę. Jak dawalifirmowego laptopa to powiedziałem, że ma być z XP bo jak nie to niebiorę. I posłuchali i chwała im za to.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zazdroszczę wam takich firmowych laptopów od firmy. Ja co prawda miałem już dwa przenośnie komputery w pracy ale obydwa musiałem sobie sam kupić. Na szczęście miały już system operacyjny w środku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 thymallus zmień szefa albo firme <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Rafale będę musiał tą twoją propozycję przemyśleć. Dziękuję za poradę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zazdroszczę wam takich firmowych laptopów od firmy. Ja co prawda miałem już dwa przenośnie komputery w pracy ale obydwa musiałem sobie sam kupić. Na szczęście miały już system operacyjny w środku. pozdrawiam Thymallus !!!! nie ma czego zazdrościć ciesz się wolnością ciężko jest być niewolnikiem laptopa i telefonu kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Masz rację Spigot@. Całkowitą rację. Wolność ponad wszystko! Dlatego służbowy telefon również kupiłem sobie sam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Andrzeju ale nie tylko ty jesteś w takiej sytuacji. Ja mam tak samo jeśli Cię to pocieszy pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 I tak na spokojnie po ostatnich wyborach dwie partie nam wypadły i dwie powsały nowe; spiningowa i castingowa może by tak koalcje zawiązać i zgłosić do rejestracji pozdrawiam tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Świetnie nareszcie troche pomocy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi