Tomala Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 hey siedzie dzisiaj pół dnia i myślę jak z lipowej gałęzi wyciąć naprawdę równe listewki jakie urządzenie do tego bym potrzebował ? kiedyś robiłem strugiem ale precyzja jest bardzo mała może na pile włosowej bym coś zdziałał ? Zdanie zaczynamy z dużej litery ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Raczej piła tarczowa cię poratuje z culagą(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Na włosowej będzie ci ciężko równo uciąć,ja z gałęzi cięłem klocki na daną długość np.7cm i potem ten klocek obrabiałem na listewki ścinając zaokrąglone części gałęzi aż wyszła prostokątna listewka,dopiero potem według tego jak "wyda" dzieliłem je na małej pile modelarskiej na mniejsze.Teraz nie chce mi się bawić i zamawiam gotowe listwy przycięte na wymiar jaki chcę. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez scca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dobre oko, pewna ręka i http://allegro.pl/duzy-noz-cold-steel-gi-tanto-80pgtk-usa-promocja-i3112380539.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Tomala a jak w tartaku z kłody wycinają deski ?????? Tak samo tylko Tobie trzeba mniejszą piłę a reszta to google + wyszukiwarka https://www.youtube.com/watch?v=l5mYzretQtE Dam Tobie radę - w zakładzie stolarskim za pifko to zrobią na maszynach Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a ja wiem w tartaku nie robiłem ;D dzięki za rady Zdanie zaczynamy z dużej litery ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi