Gromit Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jak w temacie,potrzebuję na dziś mapkę jeziora Dargin.Niespodziewany wypad na Mazury przydażył mi się . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 hmmmmmm znam Paru tubylców którzy dali sobie spokoj z Darginem,powiem więcej nawet Rybacy już tam słabo zagladają,z potwierdzonych żródeł Niestety wiem ze sie straszna pystynia robi w zeszłym roku na tydzień trollowania O ryb nie liczac okonków max 20cm no i wzdręg na paprocha,nieuwidzisz na Darginie łodki,ławice kilowych okoni pływajace po blatach to już historia,w ogóle na stokach górkach itd pustki,no jest nadzieja na 25m moze jakiś toninowiec sielawowiec stoi,w koncu w Darginie złapałi sczupaka 27kg w siaty (podobno wypuszczony INFO z WW)to spory teren do obłowienia życzę powodzenia,niestety znalezienie dobrej mapy Dargina jest rownie trodne jak ryby w Darginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dzięki hasiorku za odpowiedż.Będę zakwaterowany w Harszu u Piotra(może się widzieliśmy w ubiegłym roku tam?),dwa tygodnie temu trochę połowił na górkach,może nie metrowe ale mówi że solidne.Wieczorem ma przekazać mi trochę info. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 znam ten domek ,być może , widzielismy sie kiedyś nad wodą ,jak masz prywatnego przewodnika to napewno coś wyłuskacie z wody,Tubylcy nad nieznaną(do końca) woda to podstawa ja byłem nad woda ostatnio na wiosnę,życzę powodzenia skoro sie coś ruszyło to powinno być w miare oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 hmmmmmm znam Paru tubylców którzy dali sobie spokoj z Darginem,powiem więcej nawet Rybacy już tam słabo zagladają,z potwierdzonych żródeł Niestety wiem ze sie straszna pystynia robi w zeszłym roku na tydzień trollowania O ryb nie liczac okonków max 20cm no i wzdręg na paprocha,nieuwidzisz na Darginie łodki,ławice kilowych okoni pływajace po blatach to już historia,w ogóle na stokach górkach itd pustki,no jest nadzieja na 25m moze jakiś toninowiec sielawowiec stoi,w koncu w Darginie złapałi sczupaka 27kg w siaty (podobno wypuszczony INFO z WW)to spory teren do obłowienia życzę powodzenia,niestety znalezienie dobrej mapy Dargina jest rownie trodne jak ryby w Darginie. No własnie ja o tym szczupaku 27kg 2-3lata temu był artykuł w WW pod tytułem gdzie po rekord Polski i po analizie wskazali właśnie Dargin. A tu niespodzianka. Z resztą czego można się spodziewac ogólnie po mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 mamry w tym roku sie lekko obudzily...100 i 85 w jednym ciagu. Moze tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi