Skocz do zawartości

Spodniobuty na wodery jak przerobić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie... wygrzebałem z szafy jakieś stare spodniobuty co to chyba ze 2 razy w wodzie w nich byłem. Chciałbym je sobie jakoś przerobić na wodery, bo póki co to się bym wstydził założyć w tej postaci ;). Macie jakiś patent jak to wykończyć co podpiąć na paski żeby to jakoś wyglądało i miało ręce i nogi ?

spodniobuty takie mniej więcej jak na zdjęciu.

post-50649-0-01076800-1366321843_thumb.jpg

K...., ale ludziom, to się we łbach przewraca.. :rolleyes:  Piękne, czarne, przyzwoite "stomilki", a Pan byś się wstydził... :rolleyes:

A kup sobie na allegro czy tam gdzie, jakieś modne naszywki simms, castrol albo maserati i po wstydzie... Słyszano też, że takie tuningowane, oddychają i nie puszczają wody...

• Like 2

K...., ale ludziom, to się we łbach przewraca.. :rolleyes:  Piękne, czarne, przyzwoite "stomilki", a Pan byś się wstydził... :rolleyes:

A kup sobie na allegro czy tam gdzie, jakieś modne naszywki simms, castrol albo maserati i po wstydzie... Słyszano też, że takie tuningowane, oddychają i nie puszczają wody...

Mody czar :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  

Dobra, dobra już ;) Prawdopodobnie pojawią się na dniach na giełdzie tylko muszę się wziąć do kupy i sprawdzić szczelność w wannie oraz pomierzyć to i owo ;)

I wcale nie jest tak że się ich wstydzę tylko po prostu przy swoim metrze sześćdziesiąt sześć i 60kg wagi wyglądam w nich co najmniej dziwnie. Głównym powodem chęci przeróbki było to że długie są mi nie potrzebne, nie mam gdzie w nich wchodzić a w króciakach będzie u mnie na miejscówkach akurat. Zastanawiam się tylko po czym poznać stomile, ile za nie krzyknąć i jakie będą koszta przesyłki :P

Toż to zdaje się czysta, klasyczna guma która wiele przeżyje. Na pokaz mody sie wybierasz? To nie musi wygladać, ma słuzyć.

mialem jedna pare takich (w zasadzie 2 jedna sprzedalem szybko bo byla za duza) i gume diabli wzieli w okolo 2lata (zaczela sie kruszyc i pekac  - oddychajace mi sie dluzej trzymaja...)

a co do przerowbki nie wiem jakie sa ceny takich rzeczy w pl , ale nie lepiej dac na allegro taniej jak kupiles i wymienic na wodery?