gutekjelonki Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Słuchajcie... wygrzebałem z szafy jakieś stare spodniobuty co to chyba ze 2 razy w wodzie w nich byłem. Chciałbym je sobie jakoś przerobić na wodery, bo póki co to się bym wstydził założyć w tej postaci . Macie jakiś patent jak to wykończyć co podpiąć na paski żeby to jakoś wyglądało i miało ręce i nogi ?spodniobuty takie mniej więcej jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Toż to zdaje się czysta, klasyczna guma która wiele przeżyje. Na pokaz mody sie wybierasz? To nie musi wygladać, ma słuzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mimo wszystko aż tak głęboko się nie zapuszczam a i bardziej komfortowo i logistycznie dla mnie będzie jak je przytnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 weż wystaw na giełde może ktoś będzie chcaił sie wymienić za wodery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Bierz nożyce i rąb w razie czego zawsze możesz przerobić na kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 K...., ale ludziom, to się we łbach przewraca.. Piękne, czarne, przyzwoite "stomilki", a Pan byś się wstydził... A kup sobie na allegro czy tam gdzie, jakieś modne naszywki simms, castrol albo maserati i po wstydzie... Słyszano też, że takie tuningowane, oddychają i nie puszczają wody... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 K...., ale ludziom, to się we łbach przewraca.. Piękne, czarne, przyzwoite "stomilki", a Pan byś się wstydził... A kup sobie na allegro czy tam gdzie, jakieś modne naszywki simms, castrol albo maserati i po wstydzie... Słyszano też, że takie tuningowane, oddychają i nie puszczają wody...Mody czar :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Bierz nożyce i rąb w razie czego zawsze możesz przerobić na kalosze a jak krzywo pójdzie to już tylko na modne trzewiki przerobisz... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Przeciez teraz takie czarne obcisłe leginsiory w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ludzie szukaja takich gumiakow a ty je chcesz pociąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Gdybyś chciał je spieniężyć, to ja chętnie poważnie się zastanowię. Szkoda takich ładnych błyszczących ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dobra, dobra już Prawdopodobnie pojawią się na dniach na giełdzie tylko muszę się wziąć do kupy i sprawdzić szczelność w wannie oraz pomierzyć to i owo I wcale nie jest tak że się ich wstydzę tylko po prostu przy swoim metrze sześćdziesiąt sześć i 60kg wagi wyglądam w nich co najmniej dziwnie. Głównym powodem chęci przeróbki było to że długie są mi nie potrzebne, nie mam gdzie w nich wchodzić a w króciakach będzie u mnie na miejscówkach akurat. Zastanawiam się tylko po czym poznać stomile, ile za nie krzyknąć i jakie będą koszta przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Toż to zdaje się czysta, klasyczna guma która wiele przeżyje. Na pokaz mody sie wybierasz? To nie musi wygladać, ma słuzyć. mialem jedna pare takich (w zasadzie 2 jedna sprzedalem szybko bo byla za duza) i gume diabli wzieli w okolo 2lata (zaczela sie kruszyc i pekac - oddychajace mi sie dluzej trzymaja...)a co do przerowbki nie wiem jakie sa ceny takich rzeczy w pl , ale nie lepiej dac na allegro taniej jak kupiles i wymienic na wodery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja ich nie kupiłem, ja je dostałem lat z dziesięć temu. Wydaje mi się że były kupione w dużym sklepie sportowym na D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja ich nie kupiłem, ja je dostałem lat z dziesięć temu. Wydaje mi się że były kupione w dużym sklepie sportowym na D.To przeróbki raczej możesz sobie darować jak już je masz 10lat.Kwestia kiedy popękają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pół na pół gliceryna z alkoholem (np. denaturacik) i raz na rok wysmaruj całe i niech wyschną... Bardzo radykalnie ogranicza to proces "parcienia" gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi