rapia Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam czy ktos moze lowi ryby spiningiem na dolnej wisle.Chetnie umowie sie na wspólna wyprawe.Mieszkam w gdansku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja łowie w Wiśle niedaleko Gdańska ! Przede wszystkim koło mostu w Kiezmarku ... jest tam taka fajna główka , ale bez spodniobutów tam nie połowisz ! Przed mostem po lewej stronie .... najpierw jest taka krótka główka zasypana piachem , a za nią taka całkiem rozmyta ! Stoją tam piękne klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam Koledzy z Gdańska! Dołączam się do wypadu na Wisełkę jakby co Łukasz, masz doświadczenie w spinningowaniu na Wiśle w Kiezmarku! Ja tam nie znam wody to chętnie bym coś nowego poznał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam Koledzy z Gdańska! Dołączam się do wypadu na Wisełkę jakby co Łukasz, masz doświadczenie w spinningowaniu na Wiśle w Kiezmarku! Ja tam nie znam wody to chętnie bym coś nowego poznał Pozdrawiam Też nie znam dobrze tej wody ... zdecydowanie wolę odcinek Wisełki w okolicach Tczewa ! Główki tam są ciekawsze ... bardziej zniszczone i wędkarzy mniej ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi