Skocz do zawartości

Jesienny spining we wrocławiu i okolicach

boseib

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe w sobote jesli nie pojade na gloske to moze tez bym przyszedł??? :mellow:

odrazu ostrzegam na barkach juz niejest łatwo o okonie... :( byłem ostatnio... troche lipa zawiało ale chyba dla tego ze nieza bardzo chciało mi sie łapać... poszedłem sobie tylko popatrzeć na łowiących ale 4 pasiaki w okolicach 20 cm i jednego sandaczyka złapałem :mellow:

na jakich zasadach te zawody były by robione???? B)

Ja jestem za tym zimowiskiem zaraz za jednostka wojskową

No czysto towarzyskich:D Ma byc dobra zabawa i mam tylko nadzieje, że pogoda niczego nie popsuje... Ja również mówiłem o tych barkach i analityk chyba również:) Ja przez ostatnie lata łowiąc tam okonie stosowałem tylko i praktycznie metode bocznego troka... To co widzimy się w sobote?? Kto bedzie napewno i o której??

Ty se daniel ten mietków odpuść :lol: niepojeade tam bo przy tobie wypadam tam ponizej krytyki... B)

A pozatym na mietków trzeba by było skołowac pare osób z silnikami zeby na kazdą łowdke był jeden silnik bo jak sie wiatr zerwie to raczej na wiosłach daleko sie nie zapłynie...

A pozatym to Ty bys musiał udostępnic i pokazać nam troche swoich technik... :mellow: (jak by co to pływam z toba na łodce... :lol: nauczysz mnie troche...)

No nie przesadzaj-piekna i rybna woda,zapraszam za tydzień bo w niedzielę -Głoska <_<

Proponowałem to drugie dalsze zimowisko. Nie to przy moście millenijnym.

Proponuję spotkanie w miejscu przy przejeździe przez wał przeciwpowodziowy a potem ustalimy co dalej. Mój numet telefonu to 609 678 708. Co do godziny to proponowałbym jak najwcześniej np. 7.00 ale jak chcecie później to ja nieco połowie a na zbiórkę stawię się później.

Łowić proponuję tak do 12-13tej.

Pozdrowienia - czekam na ewentualne dalsze posty lub telefon.

Analityk

Najlepiej jak umowimy sie razem na jedną godzine moze na 8 bysmy sie wszyscy zjawili na parkingu gdzie po jednej stronie jest teren wojskowy a po drugiej nasze zimowisko barek:)

Z tego co ogladalem to ma jutro miejscami lekko pruszyć śnieg a tak ma byc calkiem sporo slonca wiec pogoda nie bedzie zla.

Co Wy na to?

pozdrawiam

Ty se daniel ten mietków odpuść :lol: niepojeade tam bo przy tobie wypadam tam ponizej krytyki... B)

A pozatym na mietków trzeba by było skołowac pare osób z silnikami zeby na kazdą łowdke był jeden silnik bo jak sie wiatr zerwie to raczej na wiosłach daleko sie nie zapłynie...

A pozatym to Ty bys musiał udostępnic i pokazać nam troche swoich technik... :mellow: (jak by co to pływam z toba na łodce... :lol: nauczysz mnie troche...)

No nie przesadzaj-piekna i rybna woda,zapraszam za tydzień bo w niedzielę -Głoska <_<

Daniel masz jakąs opcje na głoske juz???? :mellow: Podziel sie :lol:

Jak dlamnie moze być o 7 bo ja tez musiał bym sie zerwac wczesniej bo do sklepu musze leciec pozniej kupic pare rzeczy na zawody

heheh na głosce super padło chyba 15 kompletów głownie okoni i to pieknych !!

Ojciec miał komplet okoni po 22-29cm łącznie prawie 1,900kg.

ja tez komplet tyle ze troche mniejsze okonie 2 sztuki po 30 cm i reszta po 20-22 cm razem prawie 1,300kg.

ja wypadłem 11 a ojciec 4 :lol: było pare sandaczy,boleń i chyba nic wiecej z wiekszych ryb wszystko brało na starorzeczu

danek wytargał leszczucha za kapote... :lol: i małego sandaczyka na starorzeczu

A naprawde okonie były piekne i dowiedziałem sie ze sandały biora tam na spinning w nocy!!