Booseib Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Analityk czy mowisz o tych zimowiskach gdzie po drugiej stronie ciot wczesniej jest teren wosjkowy czy o tych jak Most Milenijny? Moze jakas wspolna ustawka spinningistow w tamtym rejonie?pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja równiez sie pisze na sobote na barki... moze jakies małe towarzyskie zawody.. mysle że 4-5 osób by było:) analityk mysle że zbiórka tam na parkinku tylko zaproponuj jakąś godzinke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Hehe w sobote jesli nie pojade na gloske to moze tez bym przyszedł??? odrazu ostrzegam na barkach juz niejest łatwo o okonie... byłem ostatnio... troche lipa zawiało ale chyba dla tego ze nieza bardzo chciało mi sie łapać... poszedłem sobie tylko popatrzeć na łowiących ale 4 pasiaki w okolicach 20 cm i jednego sandaczyka złapałem na jakich zasadach te zawody były by robione???? Ja jestem za tym zimowiskiem zaraz za jednostka wojskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No czysto towarzyskich:D Ma byc dobra zabawa i mam tylko nadzieje, że pogoda niczego nie popsuje... Ja również mówiłem o tych barkach i analityk chyba również Ja przez ostatnie lata łowiąc tam okonie stosowałem tylko i praktycznie metode bocznego troka... To co widzimy się w sobote?? Kto bedzie napewno i o której?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 He cos to sie tam moze jutro zrobic tloczno na tych barkach;]Zawody towarzyskie, wygrany oczywiscie odbywa kapiel w cieplej i krystalicznej wodzie;]To tak wstepnie o ktorej sie spotykamy, ma ktoś jakis pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 To moge sie zapisać na jutro chyba...Moze wymęcze kolesia z oławy zeby też przyjechał...Powiedzcie tylko o której zbiórka... i do której łapiemy bo chyba bede musiał jeszcze pojechac do krokodyla po jakieś rzeczy na zawody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Hmm moze bysmy sie wstepnie umowili np. na 9, tylko który kierunek obieramy idziemy tutaj w strone cypelka gdzie sie koncza zimowiska, czy ten w strone redzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Hmm moze bysmy sie wstepnie umowili np. na 9, tylko który kierunek obieramy idziemy tutaj w strone cypelka gdzie sie koncza zimowiska, czy ten w strone redzina? wszystcy biegna gdzie dadzą rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ty se daniel ten mietków odpuść niepojeade tam bo przy tobie wypadam tam ponizej krytyki... A pozatym na mietków trzeba by było skołowac pare osób z silnikami zeby na kazdą łowdke był jeden silnik bo jak sie wiatr zerwie to raczej na wiosłach daleko sie nie zapłynie...A pozatym to Ty bys musiał udostępnic i pokazać nam troche swoich technik... (jak by co to pływam z toba na łodce... nauczysz mnie troche...) No nie przesadzaj-piekna i rybna woda,zapraszam za tydzień bo w niedzielę -Głoska <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Proponowałem to drugie dalsze zimowisko. Nie to przy moście millenijnym. Proponuję spotkanie w miejscu przy przejeździe przez wał przeciwpowodziowy a potem ustalimy co dalej. Mój numet telefonu to 609 678 708. Co do godziny to proponowałbym jak najwcześniej np. 7.00 ale jak chcecie później to ja nieco połowie a na zbiórkę stawię się później. Łowić proponuję tak do 12-13tej. Pozdrowienia - czekam na ewentualne dalsze posty lub telefon. Analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Najlepiej jak umowimy sie razem na jedną godzine moze na 8 bysmy sie wszyscy zjawili na parkingu gdzie po jednej stronie jest teren wojskowy a po drugiej nasze zimowisko barek:)Z tego co ogladalem to ma jutro miejscami lekko pruszyć śnieg a tak ma byc calkiem sporo slonca wiec pogoda nie bedzie zla.Co Wy na to?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ty se daniel ten mietków odpuść niepojeade tam bo przy tobie wypadam tam ponizej krytyki... A pozatym na mietków trzeba by było skołowac pare osób z silnikami zeby na kazdą łowdke był jeden silnik bo jak sie wiatr zerwie to raczej na wiosłach daleko sie nie zapłynie...A pozatym to Ty bys musiał udostępnic i pokazać nam troche swoich technik... (jak by co to pływam z toba na łodce... nauczysz mnie troche...) No nie przesadzaj-piekna i rybna woda,zapraszam za tydzień bo w niedzielę -Głoska <_< Daniel masz jakąs opcje na głoske juz???? Podziel sie Jak dlamnie moze być o 7 bo ja tez musiał bym sie zerwac wczesniej bo do sklepu musze leciec pozniej kupic pare rzeczy na zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Moze być 8 mi to obojętne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Kurcze pogoda narazie fatalna, ja chyba tak rano nie przybede raczej kolo 9:] ale pewnie sie spotkamy tam lowiac:)Polamania kija:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam, jest nas tylko trójka zainteresowanych - będę tam łowił/podałem numer to dzwońcie jak będziecie. Chętnie Was poznam choć żeby nie było szoku - jak sądzem jestem tak z 2* od Was starszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja nie wiem czy bede zalezy jaka bedzie pogoda jak wstane dojazd na barki jutro zajmie mi i boseibowi bo mieszkamwy w jednym bloku napewno lekko godzinke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 booseib jak zwykle narobił zamieszania i na końcu sie wycofał bo jedzie na kanał żeglowny:/ ja wstaje rano i patrze jaka pogoda. Jak bedzie oki to widzimy się na barkach.Kto jeszcze będzie na bank?? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No u mnie na podwórku tez niejest bosko błoto po kolana...Jesli jutro bedzie padał śnieg to przybęde ale jesli bedzie tak sączyc sie jak teraz to raczej chyba zostane w domu... jeśli bedzie git to bede koło 8:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 hmmm przestało padać... moze jutro bedzie dobrze...To teraz niech tylko przestanie wiac i bedzie zaaaajefajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam, Szkoda że Was nie było = może pokazalibyście mi jak łowic okonie.Mój efekt to 6 okoni - tylko jeden 30tak, Pogoda była ok - tylko przez chwilę sypał śnieg , Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Sory Analityk ja zrabałem bo przez cała noc niemogłem zasnąć do godziny 5 sie meczyłem a jak juz zasnąłem to obudziłem sie o 12 I potem załowałem...A wiało pewnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć Oleix, Daj znac jak tam wypadły zawody w Głosce, Czy łowiono na główkach czy starorzeczu i jakie efekty mieli zawodnicy - bardzo to ciekawe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 heheh na głosce super padło chyba 15 kompletów głownie okoni i to pieknych !!Ojciec miał komplet okoni po 22-29cm łącznie prawie 1,900kg.ja tez komplet tyle ze troche mniejsze okonie 2 sztuki po 30 cm i reszta po 20-22 cm razem prawie 1,300kg.ja wypadłem 11 a ojciec 4 było pare sandaczy,boleń i chyba nic wiecej z wiekszych ryb wszystko brało na starorzeczudanek wytargał leszczucha za kapote... i małego sandaczyka na starorzeczuA naprawde okonie były piekne i dowiedziałem sie ze sandały biora tam na spinning w nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 @danek ja tez jestem za Mietkowem hahah jutro jade zobaczyc czy mnie wiatr niezabierze z wody Pozdrawiam witaj @leluch i jak tam było na mietkowie ? ja walę w niedzielę -zapraszam (na chyba że bedzie sztorm <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 w sobote nieszlo lowic fala wysokaw niedziele dwa zgarnalem pojechalem okolo 13stej wiec nie dlugo wedkowalem jade w sobote i moze w niedziele bede ale zalezy od pogody to na priv sie mozemy zgadac na niedziele moze sie spotkamy pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi