Oleix Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 @danek ja tez jestem za Mietkowem hahah jutro jade zobaczyc czy mnie wiatr niezabierze z wody Pozdrawiam witaj @leluch i jak tam było na mietkowie ? ja walę w niedzielę -zapraszam (na chyba że bedzie sztorm <_< ) Dankowi chyba bardzo brakuje sandałów...Znając go pojedzie nawet jak bedzie sztorm... bedzie łapał na pilkery i z kutra... ja dzisiaj połapałem ze 45-50 okoni na mojej zatoczce 1 taki pod 30 cm i kilkanaście takich po 19-24cm a reszta to takie mniejsze dłoniaki...Zimniej sie zrobiło i grubsze okonie zaczeły lepiej brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam, widze ze przewija sie temat Mietkowa... Chcialem tylko napisac, ze ja zamierzam sie tam wybrac w sobote i ciesze sie na mysl, ze nie tylko ja zwariowalem pozdr/ T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 @danek ja tez jestem za Mietkowem hahah jutro jade zobaczyc czy mnie wiatr niezabierze z wody Pozdrawiam witaj @leluch i jak tam było na mietkowie ? ja walę w niedzielę -zapraszam (na chyba że bedzie sztorm <_< ) Dankowi chyba bardzo brakuje sandałów...Znając go pojedzie nawet jak bedzie sztorm... bedzie łapał na pilkery i z kutra... ja dzisiaj połapałem ze 45-50 okoni na mojej zatoczce 1 taki pod 30 cm i kilkanaście takich po 19-24cm a reszta to takie mniejsze dłoniaki...Zimniej sie zrobiło i grubsze okonie zaczeły lepiej brać... Oleix a zabierz mnie na ta zatokę< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 w sobote nieszlo lowic fala wysokaw niedziele dwa zgarnalem pojechalem okolo 13stej wiec nie dlugo wedkowalem jade w sobote i moze w niedziele bede ale zalezy od pogody to na priv sie mozemy zgadac na niedziele moze sie spotkamy pozdrawiam piotr w niedzielę -zielona łódz woźniak.zapraszam i pozdrawiam danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 A chodz z mackiem bylismy wczoraj to mozna sie dogadać i pojść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 moze bysmy sie na tym mietkowie wreszcie poznali bo piszemy a moze obok sie bie plywamy haha ja plywam na takim silniku bez pokrywy (glosno chodzi) na lodzi z wypozyczalni przewaznie od Tadka uchwyt echopsady taka biala laska z raczka od parasoli haha AHA i jak splywam z wody to zawsze na 0 ale itak bede plywal nie lowie ryb ale kiedys moze zaczne pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Pitaj rób ten chałas bo jak zapomne ślipałki! niechciał bym Cię rozjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 witaj Wladziu będe robil chalas bo dziac sie cos musi kiedy sie spotkamy na jakiejS wyprawie wspolnej pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Na Bałtyku dalej wieje więc pozostał mi tylko nasz Bałtyk może uda mi się w niedziele tylko nie jestem pewny slipowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Coś ty. To nie wiesz gdzie dostać slipy A ślipałki noś na nosie bo Piotrusia szkoda Kto by ze mną po Kwisie latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ty Poperek miej się na baczności bo jak CI oddam wolan to go pierwszy rozślizgasz 8)A tak naprawde to może jakie sandaczyki by my zaliczyli,aby tylko nie ze straganu zobacz że woda jeszcze nie skuta i zbiornik paliwkiem zalany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 moze bysmy sie na tym mietkowie wreszcie poznali bo piszemy a moze obok sie bie plywamy haha ja plywam na takim silniku bez pokrywy (glosno chodzi) na lodzi z wypozyczalni przewaznie od Tadka uchwyt echopsady taka biala laska z raczka od parasoli haha AHA i jak splywam z wody to zawsze na 0 ale itak bede plywal nie lowie ryb ale kiedys moze zaczne pozdrawiam Piotr Ja plywam bialo-czarno-zielona lodka na wroclawskich numerach. Charakterystyczne jest to, ze co jakis czas macham plastikowym pojemniczkiem za burte bo mi troche lodka cieknie , aha, z tylu pyrka 4-konna yamaha, slipuje (w tym jutro) u Tadka. Pozdr. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Moja wiśniowo kremowa z dodatkami nierdzewki slipuje w niedziele i jade na trola.tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 dzisiaj na zatoczce mojej z 60 okoni ale same małe jeden mniał z 27cm kilka takich pod 20 cm a reszta to chyba nawet 15 cm nie miała... do tego 3 leszczyki jeden na hehe wczorajszy odpał... zrobiłem sobie worma z 7 korpusów małych paprochów... i powiem ze było fajne... do tego zlapałem na to kilka okoni... nawet ładniejszych...A i klenika złapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Oleix.... po tym co piszesz to strach nad wode jechac... uchyl rabka tajemnicy i powiedz gdzie jest ta słynna zatoczka:D czy to jest to zakole odry nieopodal zoo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Oleix.... po tym co piszesz to strach nad wode jechac... uchyl rabka tajemnicy i powiedz gdzie jest ta słynna zatoczka:D czy to jest to zakole odry nieopodal zoo?? Za zoo tez sa okonie i to też niemało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 to zostały jeszcze dwie zatoczki... barki 2 na osobowicach przy poligonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 tam są duze ale jakos cieżko złapać z powodu wiatru itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 a dzisiaj ryby jak by sie potopiły:d katastrofa... 3 osoby.. 4h... barki drugie, zatka przy osobowicach, odra za barkami... ani brania.. spotkani spiningisci podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzisiaj było ładnie z 70 okoni ale niestety małych głownie taki do 15 cm pare 18-19cm i ze 3 takie po 24 cmdotego szczupak 60 cm,2 leszczyki max 1kilo,krąpi mniałem piekna walke z sumem... 5 minut niesamowitej jazdy... a rybe podniosłem tylko 20 cm nad dno kiedy jeszcze sie nieruszała... potem jak zaczeła sie ruszać to nie było za sympatycznie... daniel słyszalem ze strasznie połowiliście na mietkowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a dzisiaj ryby jak by sie potopiły:d katastrofa... 3 osoby.. 4h... barki drugie, zatka przy osobowicach, odra za barkami... ani brania.. spotkani spiningisci podobnie Taaak, na Mietkowie też jakiś pomór Szkoda klawiszy na pisaninę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a dzisiaj ryby jak by sie potopiły:d katastrofa... 3 osoby.. 4h... barki drugie, zatka przy osobowicach, odra za barkami... ani brania.. spotkani spiningisci podobnieA ja mówilem ze 2 barki to baaardzo trudne łowisko... ????teraz okonie grupują sie tam juz tylko w kilku miejscach i to daaleko od brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Dzisiaj było ładnie z 70 okoni ale niestety małych głownie taki do 15 cm pare 18-19cm i ze 3 takie po 24 cmdotego szczupak 60 cm,2 leszczyki max 1kilo,krąpi mniałem piekna walke z sumem... 5 minut niesamowitej jazdy... a rybe podniosłem tylko 20 cm nad dno kiedy jeszcze sie nieruszała... potem jak zaczeła sie ruszać to nie było za sympatycznie... daniel słyszalem ze strasznie połowiliście na mietkowie.. proszę cię juz dawno mnie tak nie pokarało okonek 38 i ścina szczupaka-powyżej stalki.ale to nic mam plana na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 kurde ja dzisiaj kilkanaście okonków i mialem na boczny sandała... kurde przez 5 minut trzymałem rybke a ta dosłownie jak by nie zabardzo wiedziała ze jest na wedce... wkoncu zyłka sie przetarła...ale powiem Ci danek ze ten co trafiłem go na barkach to był mały pikus... w porównianiu z dzisiejszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 I co chłopaki cisza???Nikt nic niełapie u nas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi