Booseib Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Nie biora to nikt nie lapie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Oleix jak tam dzis dzien na rybkach?Pochwal sie, moze jakies nowe foteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Heheh ano na bajkale byłem i w czernicyna bajkale strasznie narodu przybyło mendy biora okonie po 15 cm i to bez najmniejszych skrupułów wpadłem na miejscówke patrze na bezczelnego w trawie leza dwa po 15 cm... patrze oo fart jeszcze zywe no to wypuściłem na szczescie jak zimno to sa wytrzymałe to popłyneły gośc potem wpadł i sie pyta gdzie sa jego okonie a ojciec na to ze pływaja w wodzie gośc sie nie odezwał ale widac ze odchodził jak zbity pies... chyba był zawiedzony ze se niepoje...ja zlapałem szczupaczka fajnego koło 65cm kilka okoni max 20 cm jak gośc zobaczył ze wypuszczam szczupaczka to prawie sie ssikał tyyyle miesa.... ale strasznie cienko to potem pojechalismy na czernice tam zlapałem tylko jednego okonia koło 26cm no i jedna ryba dośc fajna mi spadła... acha ten gośc z tyłu to wałsnie wielbiciel potwornych okoni...i musze powiedziec ze ostatnio dobrze leszcze biora na kopyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Oleix gratki szczuplego, co ty na zawodach byles wedkarskich ze tam tyle ludkow lowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 jak ćwoki zobaczą mięso to nie odpuszczą pielgrzymka przybyła wolą tłuc 15 cm okonie i brać je na obiad niz isc do sklepu po coś normalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Oleix jakim Ty wędziskiem łowisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 opierdzielacie sie poprostu... dzisiaj super brały ale tylko jeden wyciagniety jedno cos potwornego sie wypieło po masakrycznym holu... ale jakos dziwnie wzieło bo z pierwszego opadu jakos 1,5-2 metry nad dnem ale w dołku na bardzo duzej głebokosci... i jeden koło 70 spadł przy brzegu Ja łapie okonie tangiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ładny sandał Gratki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Coś mi ryby ostatnio nie brały (czyli jak zawsze) więc sezon narciarski rozpocząłem A tu prosze ładne rybki w okolicy ludze ciągną - gratulacje Oleix, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak tam panowie z Wrocławia łowicie coś czy cisza...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ryby biero jak zawsze tylko trzeba chodzić wczorj 2 leszcze i płociura ładna na spina sie trafiła na odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Cos Twojego spinninga polubila biara ryba:]Weekend zapowiada sie calkiem niezly jesli chodzi o pogode wiec trzeba bedzie wyskoczyc, planuje w rejon ZOO, Oleix ja tam teraz wyglada, lowiles tam cos ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Co sie dzieje za zoo niewiem ale sandacze biorą na 80% jesli woda nie płynie za szybkoja niewiem co ede robił w niedziele mozliwe ze z kolesiami pojade na czarna przemsze na teczaki tylko musimy znalesc srodek lokomocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Był ktoś dzis na wrocławskich akwenach wodnych pogoda nie byla tragiczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 yy z tego ci widziałem to niebyło źle chyba ja jutro chyyba pojde na kozanów na głowki za sandałem lub hmmm...... niewiem ale za sandałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wim juz...biegne zobaczyc na głowki w tresnie tam fajne sa głowki tylko jeszcze tam niebyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak tam minela wedkarska sobota?Ja zaraz wyruszam na wedkarska niedziele bedzie sie dzialo:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak tam, łowimy coś we Wrocławiu koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Lipa straszna lipa...sandacze niebiora a na okoniach hmmm nie byłem dłuuuuugo... ale musze pojść chyba w sobote lub cos podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czy w naszym kochamy WROCKU cosik sie dzieje wedkarskiego, cos mieszka w odrze, czy innych akwenach? Chyba juz choinka wszystkim w glowie;)Oleix jak tam u ciebie?pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 No dzisiaj byłem i coś sie dzieje złapalem sandaczyka ze 45cm i miałem fajna rybke na kiju ale miałem strasznie zgrabiałem palce i hamulca nie dązyłem popuścić i podczas zrywu sie spieła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Byłem dziś na Głosce - pogoda super - było miło ale przyszło pogodzić się z porażką. Na koniec zapolowałem na puszki po piwie - chyba z 15 zebrałem po krótkim spacerze wokół parkingu - niezbyt to chlubne wolałbym abym takich sukcesów nie miewał. Szczęśliwego Nowego ROKU i wielkich ryb oczywiście Wam życze - do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam! Dzieje sie cosik nad Wrocławska Oderka? Warto wyskoczyc na weekend ze spinnem za okoniem? Ktos moze sie juz czyms pochwalic z wrocławian w tym sezonie?Pozdrawiam i połamania:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Byłem dzis na oderce i okonie juz zaczynaja skubac na male twisterki takze polecam wypadzik nad Odre:] Na białego robaczka biorą piękne płocie i małe leszczyki takze Panowie nad wode!Polamania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczak Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Możesz napisać gdzie mniej więcej byłeś ? Wczoraj pojechałem na kanał opatowicki . Ogólnie koszmarnie Złapałem 1 okonika na boczny trok , próbowałem różnych technik lecz bez żadnych rewelacji , inni wędkarze którzy też tam wędkowali bez większych sukcesów , trafił się jeden szczupaczek . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi