biosteron Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jak tam koledzy łapiemy coś łapiemy na Odrze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Byłem na barkach:) a ludzi bylo wiecej niz na zawodacvh wedkarskich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Booseib na 1 pod milenijnym czy na drugich obok jednostki wojskowej????Ja chodze to tez łapie okonie ładne graby siadaja takie po 25-33cm i strasznie często trafiaja sie sandacze/sandaczyki podczas ostatnich wypraw to niema takiej co bym nie złapał sandałka ale maluszki 37-45cm ale max sie trafił 84 cm na zyłke 0,14 i na tango oczywiście buzi zdjątko i do wody:lol: no i pare boleników tez siadło...A i jeszcze teraz na odrze czesto siadaja lechole i to ładne na boczny trok idzie złapać nawet po 5 dziennie(normalnie w pysk!!!)A czy ktos cos wie o widawie??? coś sie dzieje???Czy moze na bystrzycy??? jakies kleniki czy jaziki bardzo bym był wdzieczny za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Booseib na 1 pod milenijnym czy na drugich obok jednostki wojskowej????Ja chodze to tez łapie okonie ładne graby siadaja takie po 25-33cm i strasznie często trafiaja sie sandacze/sandaczyki podczas ostatnich wypraw to niema takiej co bym nie złapał sandałka ale maluszki 37-45cm ale max sie trafił 84 cm na zyłke 0,14 i na tango oczywiście buzi zdjątko i do wody:lol: no i pare boleników tez siadło...A i jeszcze teraz na odrze czesto siadaja lechole i to ładne na boczny trok idzie złapać nawet po 5 dziennie(normalnie w pysk!!!)A czy ktos cos wie o widawie??? coś sie dzieje???Czy moze na bystrzycy??? jakies kleniki czy jaziki bardzo bym był wdzieczny za informacje! Normalnie El Dorado macie na tej odrze bo ja u siebie jakoś nic nie moge złowić PS Może chłopaki zarzucicie jakieś fotki z odry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 tego największego już widziałem w Twoim temacie - jeszcze raz gratulacje! Fajnie łowisz i pomyśleć że ja jeszcze nigdy nie złowiłem sandacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Pora założyć nowy całoroczny wątek spining w okolicach Wrocławia - ok? Jesienny tytuł jakoś cię chyba przeterminował Ja jutro po raz pierwszy w tym roku zaczynam - na jakieś okonki liczę, Powodzenia dla wszystkich co w nowym roku stosują zasadę złów i wypuść, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no i niestety dziś na Głosce ryby jeszcze spały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi