Skocz do zawartości

Jesienny spining we wrocławiu i okolicach

boseib

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Booseib na 1 pod milenijnym czy na drugich obok jednostki wojskowej????

Ja chodze to tez łapie okonie ładne graby siadaja takie po 25-33cm i strasznie często trafiaja sie sandacze/sandaczyki podczas ostatnich wypraw to niema takiej co bym nie złapał sandałka ale maluszki 37-45cm ale max sie trafił 84 cm na zyłke 0,14 i na tango oczywiście buzi zdjątko i do wody:lol: no i pare boleników tez siadło...

A i jeszcze teraz na odrze czesto siadaja lechole i to ładne na boczny trok idzie złapać nawet po 5 dziennie(normalnie w pysk!!!)

A czy ktos cos wie o widawie??? coś sie dzieje???

Czy moze na bystrzycy??? jakies kleniki czy jaziki bardzo bym był wdzieczny za informacje!

Booseib na 1 pod milenijnym czy na drugich obok jednostki wojskowej????

Ja chodze to tez łapie okonie ładne graby siadaja takie po 25-33cm i strasznie często trafiaja sie sandacze/sandaczyki podczas ostatnich wypraw to niema takiej co bym nie złapał sandałka ale maluszki 37-45cm ale max sie trafił 84 cm na zyłke 0,14 i na tango oczywiście buzi zdjątko i do wody:lol: no i pare boleników tez siadło...

A i jeszcze teraz na odrze czesto siadaja lechole i to ładne na boczny trok idzie złapać nawet po 5 dziennie(normalnie w pysk!!!)

A czy ktos cos wie o widawie??? coś sie dzieje???

Czy moze na bystrzycy??? jakies kleniki czy jaziki bardzo bym był wdzieczny za informacje!

Normalnie El Dorado macie na tej odrze ;) bo ja u siebie jakoś nic nie moge złowić

PS Może chłopaki zarzucicie jakieś fotki z odry? :D

Pora założyć nowy całoroczny wątek spining w okolicach Wrocławia - ok? Jesienny tytuł jakoś cię chyba przeterminował :D

Ja jutro po raz pierwszy w tym roku zaczynam - na jakieś okonki liczę,

Powodzenia dla wszystkich co w nowym roku stosują zasadę złów i wypuść,