platynowłosy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) PanowieNo wiem, że wstyd..aleKupiłem w/w multik. I problem. Jak ustawić te wszystkie pokrętła? A jest ich 3 ( krzyżakowy na osi pokrętła, okrągły który chyba dociska szpulę, i 3 cholera po drugiej stronie korpusu, z skalą od 1-8.)Dlaczego ustawić? Bo się szpula nie kręci, kiedy ja kręcę uchwytem by nawinąć plecionkę.jeżeli robię z siebie...no wiecie...to sorry.Ale jak to ogarnąć. Gdzie robię błąd, lub co jest źle ustawione?To pudło nie ma hamulca magnetycznego To moje 1 podejście do multików...PozdrawiamAlek Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Gwiazda- hamulec walki. Cyferki- hamulec rzutowy jeden. Pokrętło, docisk szpuli- hamulec rzutowy dwa. Dokręć gwiazdę, szpula będzie kręcić. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki KolegoSorry za zamieszanie, wystarczyło kilka słów wyjaśnienia i jest po sprawie..Kręci jeno gwizd...PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Żadne zamieszanie, nie pierwsze i pewnie nie ostatnie takie pytanie. W multikach hamulec walki sprzęga jednocześnie napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Alek,- wszystko było ustawione na jak najluźniej, bo multik leżakował w szafie a tak jak przy korbach wówczas najlepiej zostawić na jak najluźniej Sorrrrry zapomniałem o tym napisać,- cieszę się, że dotarł bez komplikacji niech Ci sluży jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Arek, absolutnie nie ma problemu. Zobacz, jest super.A Tobie raz jeszcze: dzięki za miłą współpracę i nie ukrywam: liczę na dalszą.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi