Harjer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 WitamNie tak dawno temu na jednym z portali wędkarskim jak inni forumowicze i ja podziwiałem wyrób naszego kolegi, robiącego wahadełka.Wszyscy są zachwyceni niesamowitym talentem twórcy i porównują przynęty do biżuterii.Jakież było moje zdziwienie, gdy jedna z Pań postawiła mnie przed faktem dokonanym, zobaczywszy na co jej wnuczek łapie pstrągi, dokonała przelewu na moje konto, opłaciła kuriera i poinformowała mnie, że zamówiła u mnie parę kolczyków!? , szerszenie, dając mi cztery dni na ich wykonanie, określając kolorystykę, (widocznie do koloru włosów) i wysłanie! Nie było dyskusji. Stanowcza Pani oświadczyła mi, że czeka na dostawę. No cóż? pomyślałem, że nie mogę jej zawieść. Śmiałem się, że takich "jaj" niespodziewałbym się, a jednak stało się - poleciały na inny kontynent. O to jak prezentują się kolczyki "rześkiej pani".Ciekaw jestem i waszej oceny, bo zamawiająca jest zachwycona PozdrawiamHarjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Powiem szczerze , że jestem pod wielkim wrażeniem . Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jeden z Kolegów właśnie troszkę mnie przestraszył, bo napisał mi na priv, że zostanę zrugany za utworzenie nowego tematu. Uważam, że jako nie są to przynęty to nie zamiszczę ich w swoim wątku, a utworzę nowy.Dziękuję Paweł za pozytywny odbiór i ocenę mojej pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja jak swoje robactwo dostałem od Harjera to żona jak zobaczyła je na biurku to mi powiedziała, że wszystko zniesie, ale suszonych robaków nie. Uwierzyć nie mogła, że to sztuczne Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez drago75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wygląda na to, że Pani szybciutko znajdzie (o ile chce) - Pana, pośród wędkarzy Który z nas nie doceniłby takiej biżuterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) He, he, to już inna sprawa. Czegóż to nie wymyślą Damy, ale i Panie mają prawo do radowania się ze "stroików" Czyż my nie wydajemy wielkiej kasy na różnego rodzaju cacka i nowości!? wrzucając je do wody i licząc na to, że wyholujemy nereszcie tę wielką rybkę życia?Tracimy nasze ulubione przynęty - Panie je noszą i są dumne, że mają coś nowego, niespotykanego i chyba tego nie stracą, chyba,że zwabi jakiegoś "zanderka". Harjer Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jeden z Kolegów właśnie troszkę mnie przestraszył, bo napisał mi na priv, że zostanę zrugany za utworzenie nowego tematu. Uważam, że jako nie są to przynęty to nie zamiszczę ich w swoim wątku, a utworzę nowy.Dziękuję Paweł za pozytywny odbiór i ocenę mojej pracy. PozdrawiamTak też to zrozumiałem , że to jest temat jednorazowy . Gdybyś ciągnął drugi wątek o przynętach to byś dostał po uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Tak też to zrozumiałem , że to jest temat jednorazowy . Gdybyś ciągnął drugi wątek o przynętach to byś dostał po uszach To "to", po czym się najczęściej dostaje, teraz nazywa "uszy"?Zacofany jestem A kolczyki świadczą o właścicielce - dobry gust, odwaga, oryginalność, dodać jeszcze kapkę urody i mogę umówić się na kolację. W razie gdyby spotkanie okazało się niewypałem, zawsze jeszcze mogę próbować "wycyganić" kolczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Bardzo realistycznie wygladają te kolczyki. Wielkie brawa , jestem pod ogromnym wrażeniem. Swoją drogą ta Pani też musi mieć ciekawą osobowość skoro nie boi się nosić na uszach żądlących owadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 To "to", po czym się najczęściej dostaje, teraz nazywa "uszy"?Zacofany jestem A kolczyki świadczą o właścicielce - dobry gust, odwaga, oryginalność, dodać jeszcze kapkę urody i mogę umówić się na kolację. W razie gdyby spotkanie okazało się niewypałem, zawsze jeszcze mogę próbować "wycyganić" kolczyki Ciekaw jestem na które uszy te kolczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi