Skocz do zawartości

Szerszenie - kolczyki ! "Harjer"

Harjer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie tak dawno temu na jednym z portali wędkarskim jak inni forumowicze i ja podziwiałem wyrób naszego kolegi, robiącego wahadełka.

Wszyscy są zachwyceni niesamowitym talentem twórcy i porównują przynęty do biżuterii.

Jakież było moje zdziwienie, gdy jedna z Pań postawiła mnie przed faktem dokonanym, zobaczywszy na co jej wnuczek łapie pstrągi, dokonała przelewu na moje konto, opłaciła kuriera i poinformowała mnie, że zamówiła u mnie parę kolczyków!? :), szerszenie, dając mi cztery dni na ich wykonanie, określając kolorystykę, (widocznie do koloru włosów) i wysłanie! 

Nie było dyskusji. Stanowcza Pani oświadczyła mi, że czeka na dostawę. No cóż? pomyślałem, że nie mogę jej zawieść. Śmiałem się, że takich "jaj" niespodziewałbym się, a jednak stało się - poleciały na inny kontynent.

O to jak prezentują się kolczyki "rześkiej pani".

Ciekaw jestem i waszej oceny, bo zamawiająca jest zachwycona :)

Pozdrawiam

Harjer

post-53112-0-78480300-1366482564_thumb.jpg

post-53112-0-12838700-1366482586_thumb.jpg

post-53112-0-73184700-1366482604_thumb.jpg

• Like 1

Jeden z Kolegów właśnie troszkę mnie przestraszył, bo napisał mi na priv, że zostanę zrugany za utworzenie nowego tematu. Uważam, że jako nie są to przynęty to nie zamiszczę ich w swoim wątku, a utworzę nowy.

Dziękuję Paweł za pozytywny odbiór i ocenę mojej pracy.

Pozdrawiam

He, he, to już inna sprawa.

Czegóż to nie wymyślą Damy, ale i Panie mają prawo do radowania się ze "stroików" Czyż my nie wydajemy wielkiej kasy na różnego rodzaju cacka i nowości!? wrzucając je do wody i licząc na to, że wyholujemy nereszcie tę wielką rybkę życia?

Tracimy nasze ulubione przynęty - Panie je noszą i są dumne, że mają coś nowego, niespotykanego i chyba tego nie stracą, chyba,że zwabi jakiegoś "zanderka". ;)

Harjer

Edytowane przez Harjer

Jeden z Kolegów właśnie troszkę mnie przestraszył, bo napisał mi na priv, że zostanę zrugany za utworzenie nowego tematu. Uważam, że jako nie są to przynęty to nie zamiszczę ich w swoim wątku, a utworzę nowy.

Dziękuję Paweł za pozytywny odbiór i ocenę mojej pracy.

Pozdrawiam

Tak też to zrozumiałem , że to jest temat jednorazowy . Gdybyś ciągnął drugi wątek o przynętach to byś dostał po uszach  :D  ;)

Tak też to zrozumiałem , że to jest temat jednorazowy . Gdybyś ciągnął drugi wątek o przynętach to byś dostał po uszach  :D  ;)

:huh: 

To "to", po czym się najczęściej dostaje, teraz nazywa "uszy"?

Zacofany jestem ;)

A kolczyki świadczą o właścicielce - dobry gust, odwaga, oryginalność, dodać jeszcze kapkę urody i mogę umówić się na kolację. 

W razie gdyby spotkanie okazało się niewypałem, zawsze jeszcze mogę próbować "wycyganić" kolczyki :D

:huh:

To "to", po czym się najczęściej dostaje, teraz nazywa "uszy"?

Zacofany jestem ;)

A kolczyki świadczą o właścicielce - dobry gust, odwaga, oryginalność, dodać jeszcze kapkę urody i mogę umówić się na kolację. 

W razie gdyby spotkanie okazało się niewypałem, zawsze jeszcze mogę próbować "wycyganić" kolczyki :D

Ciekaw jestem na które uszy te kolczyki.