Kuba77 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Żywce?Tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Fajnie trafiłeś, zaraz nastąpi wybuch.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Aś gościu poszedł po bandzie :-) do 1 lipca mogą Ci niedotrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rajfel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Panowie na spokojnie. Kolega będzie je trzymał w akwarium i tuczył......., a jak przyjdzie pora.............będzie miał jak znalazł. :ph34r: Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez Rajfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thymalus Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce?Wiesz ja bym proponował sprawdzić dokładnie regulamin, bo z tego co mnie się wydaje, to żywiec nie może pochodzić z innego łowiska niż to na którym łowisz. Po drugie żywiec jest dobry ale schłodzony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) w wyszukiwarce:http://www.okazjum.pl/search/?q=piwo+%C5%BBywiecwygląda na to ze w Żabce jest najtaniej PSwygląda na to ze temat nadaje sie do skasowania Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez @Wojti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wiesz ja bym proponował sprawdzić dokładnie regulamin, bo z tego co mnie się wydaje, to żywiec nie może pochodzić z innego łowiska niż to na którym łowisz. Po drugie żywiec jest dobry ale schłodzony Spoko jak w akwarium będzie miał wodę z Wisły to jak żywce z rodzimego łowiska .Kolega albo kiepsko spał, albo chce na forum zaistnieć .Raczej kiepski sposób . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thymalus Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Prawie jak żywiec...http://www.zabawki24h.pl/pl,catalog,p%C5%82ywaj%C4%85ca+rybka,,1,p%C5%82ywaj%C4%85ca+rybka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wygląda na to ze w Żabce jest najtaniej Ale się nam porobił komercyjny zwierzyniec bez serca, żaba żywcem diluje, kto by na to wpadł?Ciężkie czasy, ciężkie i na muchę musi żabie nie starczy, hiszpańską muchę… 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No i pojechali po chłopie, Też bym pojechał, tylko słów mi zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba77 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeśli regulamin forum zabrania wstawiania postów związanych tą metodą łowienia to oczywiście przepraszam.Nie wiedziałem, że nie można łowić na żywce pochodzące z innego zbiornika.Do tej pory łowiłem metodą spiningową, więc temat żywca w rzece jest mi kompletnie obcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Proponuje dogłębnie zapoznać się kolego z lekturą RAPR bo w przeciwnym razie bedzie to Ciebie słono kosztowało.Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności za swoje poczynania.Pzdr Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba77 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Przeczytałem, wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 watykanczyk Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No i teraz wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kolega @Kuba77 został poinformowany co i jak.Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba77
Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi