Tomy Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No właśnie i trochę jestem teraz w tzw.rozkroku co robić.Może właśnie to a robienie takich spławików dałoby mi frajdę okrutną.Jeszcze mogę wszystko odkręcić.Kurcze no co robić,co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mnie się podoba bardzo Andrzej!!!! Różni ludzie piszą o wędkarstwie i w przerozmaity sposób prezentują swoją przygodę z wędką ale tylko nieliczni potrafią pokazać klimat swej pasji i jakby zrośnięcie z nią,- stanie się jej częścią...To są jakby ogromne ciężkie spiżowe wrota za którymi jest jeszcze świat wciąż mokry od porannej rosy z którego wyłania się widok osnutej mgiełką tajemniczości i obfitości rzeki,- rzeki za jaka tęsknimy wszyscy....Są wśród nas tacy co im wystarczy popatrzeć przez dziurkę od klucza tych wrót, ale są i tacy co podejmują wysiłek ich otwarcia... Powodzenia Andrzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Arek - czuje się onieśmielony... Dzięki. Jak ktoś ma czas to próbki tego ile można łowić na rybnej wodzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Twoje podejście Andrzej do tego co Cie pasjonuje, dbałość o szczegóły jest mi bliskie,- choć ja przy Tobie syfiarzem jestem okropnym Nie powinieneś się czuć onieśmielony kto czuje ten klimat to wie o co chodzi a kto nie.... jego rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) To się nazywa precyzja wykonania To się nazywa relatywnie duży ciężar na jak największym promieniu - to tak w sprawie długie kręcenia. Je też mam taki tandetny zestaw (tz brat ma, ale od czasu do czasu użytkuje). To odległościówka Anosa na jakiejś muchówce chyba i Hardy. Teraz sprzęt jest w UK, ale jesienią do mnie zawita i jak co roku brzany... odradzają się, więc może coś dla siebie takiego... ekonomicznego załatwię.Ładny sprzęt. Edytowane 11 Maja 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jak już temat o floacie to zalinkuję to: http://www.infinityrodcreations.com/Steelhead-Salmon_Float_Rods.htm Człowiek robi kije do metody, między innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Kolor tego Zepelina jest nieziemski Chyba dam moja RYOGE do malowania na taki kolorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja bym zrobił pławik do przytrzymywania,konstrukcja typu dysk/liść w kształcie i kolorze prawdziwego liścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Pięknie.Chyba kupię jakiegoś Younga boś mnie zaraził totalnie.Jeszcze te pławiki wypasione.Nic idę próbować z nimi.Zobaczę co to wyjdzie.Co do kijka no to przetarłeś szlaki więc krótka piłeczka i jedziemy z koksem. Edytowane 13 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Myślę o tym "nawijaku".Można go odwracać do rzutu.Ma to sens?http://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/JW-Youngs-Ray-Walton-Rolling-Pin-3-75---Centrepin-Reel---Y4050---Aluminium-----Save-20-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Myślę o tym "nawijaku".Można go odwracać do rzutu.Ma to sens?http://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/JW-Youngs-Ray-Walton-Rolling-Pin-3-75---Centrepin-Reel---Y4050---Aluminium-----Save-20-.html Sidecasting to najłatwiejszy sposób rzutów, niezdrowy dla żyłki, a i motywacja do nauki trudnych rzutów będzie niewielka Dodatkowo ten kołowrotek ma "pypek" do terkotki w kontrowersyjnym miejscu. Są tacy co twierdzą, że to umiejscowienie jest złe. Edytowane 30 Maja 2013 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jak pasja to może tak.http://www.chrislythe-centrepins.co.uk/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jak pasja to może tak.http://www.chrislythe-centrepins.co.uk/index.htmlPiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam Fotki kija do metody float. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A czemu przelotki spiningowe, nie powinny być mniejsze bardziej match'owe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć- bardzo fajnie wyszło! Chociaż ja w tym projekcie widziałbym korek. Ale ja za bardzo kocham klasykę:-P i o gustach się nie dyskutuje. Gratuluje nowego projektu... Oby tak łowił jak wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jakie są parametry tej wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Piękny zestaw. Dzieki za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jakie są parametry tej wędki?12' 6-10lb Piękny zestaw. Dzieki za zdjęcia.Miały być nad wodą, niestety jak na razie tylko takie... A czemu przelotki spiningowe, nie powinny być mniejsze bardziej match'owe?Kij zbroił fachowiec, widocznie takie muszą być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Andrzej, kijek mniam,mniam.Pierścionki i nawet opis kolorystycznie dobrany do młynka.Dawno już wiem, u Ciebie perfekcja w każdym calu, Krzysiek nie miał lekko .Efekt, sama poezja Panie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mój już zamówiony i będzie gotowy w połowie Lipca.Teraz się rozglądam za młynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mój już zamówiony i będzie gotowy w połowie Lipca.Teraz się rozglądam za młynkiem. Tomek a jakieś szczegóły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 NIEBIEWSKI mat z czesanym aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Pianka czy korek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi