Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Byłem w niedzielę przegoniła mnie burza, byłem dzisiaj przegonił mnie upał, co mnie może pogonić w sobotę... Nie mówię nie, ale też trudno dzisiaj cokolwiek planować, do soboty będę zapewne jeszcze ze dwa razy. Biorę je na cierpliwość. Jedno jest pewne, narybku "mnoga". Dobrze rokuje na przyszłość. Obserwowałem dzisiaj jak wataha okoni (około 25-28 cm) osaczała stada rybek jak palec. Strasznie przemyślne skurczybyki z tych garbusów. Osaczały stado by rozdziawiać na finale pyski i zasysać wszystko co obok przepływa. Miałem stracha, że połkną mojego Kruger-a. Na szczęście skupiły uwagę na palczakach. Odezwij się w piątek, będę mądrzejszy o cztery dni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jasne, wiadomo ze propozycja ma charakter wstępny. Do piątku zatem Strasznie przemyślne skurczybyki z tych garbusów. Osaczały stado by rozdziawiać na finale pyski i zasysać wszystko co obok przepływa. Ano, sama przyjemność paczać. Chociaż wolę widok wyskakującego nad powierzchnie wody pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Aj, kurcze, pada, na jutro tez zapowiadają deszcz. Wygląda na to że inszym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mnie tam deszcz nie straszny nawet jak leje... Gorzej kiedy fleszy używają, wtedy atawizm się odzywa i szukam dziury by się schować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na łódce sam deszcz niestraszny, ale gorzej, że zazwyczaj jeszcze wieje Nie chciałbym przypominać sobie piosenki "nie daję łajbie żadnych szans..." No, ale niby w niedzielę ma być ładniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak wieje to dobrze wtedy jeden kurs jest za free. Wystarczy wiosła odpowiednio ustawić. Na "bulgocie" dobrze huśta... http://www.ycopty.pl/viewpage.php?page_id=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Posty o "kulanym bez plawika", serku i mielonce przenioslem do Cafe. Tu jest dzial FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Coś tu się podzialo i nawet nie zdążyłem pospamować W ten weekend zaglądnąłem na Poprad. W korycie kawa z mlekiem, woda dość podniesiona, nie było sensu nawet rozkładać sprzętu. A w okolicy poza Popradem to tylko sztuczna mucha.. Skandal. Trza będzie się chcac nie chcąc mucharstwem zainteresować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Co to za linkę ma ten gość?Sznur muchowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mono fluo znacznej mocy pod Steelhead-y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Kurcze chyba spróbuje.Ukręcę na szybko jakieś straszydło i wrąbię się w klapkach do Wisły z zestawem.Bolki pięknie chodzą na tym floacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Temat chcąc nie chcąc ociera się o robaczanki , które tu zupełnie słusznie uchodzą za trefne , ale jest przecież niemało przynęt sztucznych wyglądających i pachnących lepiej od naturalnych . Imitacja ikry - choćby , żelowa rosówka .. Na salmo trutta jak znalazł .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chyba w Kanadzie lub Stanach. U nas pod spławikiem żadnego sztucznego robala w myśl RAPRu nie da się zamontować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Rzuty wobkiem boleniowym ok.2-4g floatem.Linka Fluorocarbon 0,34mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Przepiękny...już zachorowałem Cześć Mam zamiar od tego sezonu rozpocząć zabawę z Centerpin-em i metodą Float Fishing. Innymi słowy przepływanka z zastosowaniem nimf, mokrych much, streamer-ów, jak i pink worms, czyli silikonowych robali. Docelowe łowiska to rzeki nizinne z uwagi na zastosowanie żyłki, można by na górskich tylko wymagany jest sznur muchowy czyli nici z Dunajca w Sromowcach. Przynęty, kołowrotek już mam kij w budowie. Może ktoś z Was łowi w ten sposób... Kilka fotek Centerpin Kingpin Zepelin pod adresem: http://www.andrzejstanek.pl/galeria.php?i=72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Paweł zobacz na cenę to Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tutaj jest wersja "mikro" http://www.ebay.com/itm/Kingpin-Micro-Zeppelin-Serial-Number-1-Float-Centerpin-Centrepin-Reel-/121393943453?pt=US_Taxidermy&hash=item1c43a4939d - totalna nowość, mniejszy brat Zeppelin-a. Wiedzą jak dobić człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Andrzej no to jak już masz tego większego to grzech nie wziąć do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czasy ciężkie, może się uda - myślę o nim. Obecnie kompletuję sprzęt pod ..... tu jest jeden z elementów układanki http://freeforumzone.leonardo.it/discussione.aspx?idd=9278585. Są tacy na forum co mają i sobie chwalą. Można nawet kij do DH postawić nad brzegiem rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Piękna rzecz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Oj tam Tomku czepiasz się. Metoda żyłkowa już wkroczyła na salony i jest tak samo elitarna jak połów sznurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Oj tam Tomku czepiasz się. Metoda żyłkowa już wkroczyła na salony i jest tak samo elitarna jak połów sznurem Dokładnie... Człowiek szuka nowych wyzwań w tym przypadku powrót do starych. Ciekaw jestem ilu z Was grzeszy łowiąc inaczej. Ten rok nie jednego do białej gorączki doprowadził stojąc na brzegu Dunajca, Sanu... Mam włączone kamerki na Przystań Flisaków, Szczawnicę i jakoś trudno sięgnąć po muchówkę... Nadzieja, że na Puchar Głowatki będzie normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja tam do karpiowania nic nie mam.Też kiedyś łowiłem i chętnie bym powalczył z miśkami jakbym miał trochę więcej czasu.Ryba ma power.Krzysztof robi blanki,może,może.Na łowiska mam rzut beretem.Jedno jest z potężnymi Amurami.Można by je karmić mirabelką a łowić na kulki w kształcie tego owocu,a co to za problem zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jaka cisza w temacie.. Łowi coś, ktoś?Ostatnio wybrałem się na Rabę obrzydzać życie brzanom i kleniom, woda w kolorze kawy z mlekiem, brak znaków życia, do tego w wodzie straszny syf.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Edytowane 12 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi