Skocz do zawartości

Okolice Połańca

Redzi

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na to że każdy ma jakiś znajomych nad swoim brzegiem rzeki mam pytanko :o Czy są pomiedzy nami koledzy co łowią na tym odcinku (Połaniec i okolice)? Oprócz: Roberta, wizarda oraz longera. Bo jak dotąd nie rzuciło mi się w oczy a może czasem spotykamy się nad wodą na kanle lub w innych miejscach wiślanych :mellow: czekam na odzew :D

Witam :D

od dłuższego czasu czytam posty na danym forum i w zwiazku z tym, iż co jakiś czas łowię w okolicach Połańca (m.in.Niekurza)postanowiłem się odezwać.

Niestety duza odległość od mojego miejsca zamieszkania nie pozwala mi na bycie nad wodą tak często jakbym chciał (codziennie :mellow: ).

Pozdrawiam serdecznie :D

wobi

Witam :D

od dłuższego czasu czytam posty na danym forum i w zwiazku z tym, iż co jakiś czas łowię w okolicach Połańca (m.in.Niekurza)postanowiłem się odezwać.

Niestety duza odległość od mojego miejsca zamieszkania nie pozwala mi na bycie nad wodą tak często jakbym chciał (codziennie :mellow: ).

Pozdrawiam serdecznie :D

wobi

Duża to nic, ale czas, skąd go wziąć. I tylko dlatego tęsknię za wiekiem emeryta :mellow:

Przyjadę. Tylko jak będzie Robert to nie połowimy bo bedziemy gadać do nocy. Ostatnio jak z nim bylem nad wodą to wykonaliśmy po 30 rzutów, a 3 godziny rozmawialiśmy.To znaczy ja słuchałem :D To jest integracja:)

Normalka jak się z nim jest :D Ale 30 rzutów było więc nie tak źle czasem nawet 5 się nie odda :mellow: i siedzi na kamieniach :o

No raczej Ci nie poprawie, woda wysoka i jeszcze pewnie troszke przyjdzie, rybki chwilowo nie biorą, ale to chyba przez tą wodę. Ja narazie odpuściłem przynajmniej dopóki woda nie spadnie gdzieś do 1,8m w Szczucinie.

Rzedzi woda będzie się utrzymywała do końca sezonu mniej więcej na tym samym poziomie. To znaczy w okolicach 200 w Sczucinie.

No raczej Ci nie poprawie, woda wysoka i jeszcze pewnie troszke przyjdzie, rybki chwilowo nie biorą, ale to chyba przez tą wodę. Ja narazie odpuściłem przynajmniej dopóki woda nie spadnie gdzieś do 1,8m w Szczucinie.

Rzedzi woda będzie się utrzymywała do końca sezonu mniej więcej na tym samym poziomie. To znaczy w okolicach 200 w Sczucinie.

Ja myślę że jak tylko mroziki złapią bardziej to woda szybko spadnie i będę liczył na jakiegoś konkretnegoi zębacza na ciepłej wodzie w tym upoatruje teraz nadzieję

Ostatnio jak z nim bylem nad wodą to wykonaliśmy po 30 rzutów, a 3 godziny rozmawialiśmy.To znaczy ja słuchałem :D To jest integracja:)

:lol: skąd ja to znam :D

Pozdrawiam

Remek

niech zgadne pewnie jeździsz z Robertem na rybki czasem :mellow:

Ginel niestety woda przybiera i nie zanosi się jak narazie na spadek

Byłem w zeszły czwartek w Szwagrowie - woda duża, wejście na główki utrudnione ale na drugą w górę od opaski jakimś cudem udało mi się wejść, ale chyba ryby wystraszyły się tej wody.

W każdym zaś razie - pierwszy raz od jakiś sześciu - siedmiu lat zwiedziłem troszkę Wisełkę w dół od opaski w Szwagrowie i już wiem, iż w następne lato będzie trzeba odwiedzić te miejsca:)

pozdrawiam i dzięki za info :D

następnym razem jadę na kanał, no chyba, że woda trochę spadnie.